Gerçek 7.1 Kulaklık Önerisi

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Arkadaşlar öneri yapıcaksanız lütfen " ben bu markayı seviyorum bundan alsın " demeyin.Yani Gerçekten iyi öneriler bekliyorum.Ben steelseries arctis 7 kablosuz 2019 edition kulaklık düşünüyorum.Bu kulaklığı kullananlar iyi mi değil mi diye bilgilendirebilir mi. Ya da başka önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi? ( sadece önericeğiniz kulaklık gerçek 7.1 olursa sevinirim sanal 7.1 istemiyorum ) Ayrıca bir not. Kablosuz kulaklıklarda kablosuz olarak kullandığımda 7.1 den kayıp verir mi ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Umut Altınışık' Alıntı:
Arkadaşlar öneri yapıcaksanız lütfen " ben bu markayı seviyorum bundan alsın " demeyin.Yani Gerçekten iyi öneriler bekliyorum.Ben steelseries arctis 7 kablosuz 2019 edition kulaklık düşünüyorum.Bu kulaklığı kullananlar iyi mi değil mi diye bilgilendirebilir mi. Ya da başka önerisi olan varsa yardımcı olabilir mi? ( sadece önericeğiniz kulaklık gerçek 7.1 olursa sevinirim sanal 7.1 istemiyorum ) Ayrıca bir not. Kablosuz kulaklıklarda kablosuz olarak kullandığımda 7.1 den kayıp verir mi ?

Gerçek 7.1 olursa sevinirim demişsiniz ama SS Arctis 7 sanal 7.1 gerçek değil. Gerçek 7.1 kulaklık sayısı 2 elin 10 parmağını geçmez ki çoğu çok aşırı pahalı düzeyde. Size aşağıya gerçek 7.1 ülkemizde bulunan kulaklıkların bulabildiklerimden linkler paylaşıyorum ama pek ürün yok diyebilirim. Ayrıca kablosuz ürünlerde 7.1 olayından ürün özelliklerinde destekliyorsa bir problem yaşamazsınız.

Gerçek 7.1 kulaklıklar;
  1. Razer Tiamat 7.1 V2 - 799,00 TL - Sağ ve Sol kulaklıkta her birisinde 5 adet toplamda 10 adet sürücü var. Gerçek 7.1 kulaklıklarda ülkemzideki en ucuz ürün ki normalde bu kulaklık 1.5K fiyata yakın indirimde şuan. Eksi yanı ne dersen oyun için 7.1 gerçekten fark yaratır sanal 7.1 ürünlere göre ama diğer kullanımlarda Film ve Müzik vs. gibi kullanımlarda ana sürücü normalde azıcık daha az ses veriyor ki kullanıcılarda eksi olarak tek noktasını bu olarak belirtmiş. Normal kullanımda sesin biraz az olduğu yönünde genel kanı. Ben denemedim olanı söylüyorum.
  2. ASUS ROG Centurion - Ülkemizde stokta bulamadım. Çok kalite üründür yine 10 sürücülü ama fiyatı stok varken 2.500 TL civarına yakındı.
  3. ASUS Strix 7.1 - Ülkemizde stokta bulamadım. Yine çok kalite üründür yine 10 sürücülü ama fiyatı stok varken 1.500 TL civarına yakındı.
  4. G.Skill SR910 - Ülkemizde hiç satışta değildi belki yurtdışından alırsınız diye ürün linkini bırakıyorum. Yine çok kalite üründür ve yine 10 sürücülü.
Yani şuan için ülkemizden alabileceğiniz en iyi gerçek 7.1 kulaklık Razer Tiamat 7.1 V2 ürünü ki şuanda olan 799 TL fiyatı ile rakipsiz bu klasmanda.

KS

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Ben arctist 7 yi gerçek sanıyodum.Tüh konuyu pek uzatmak istemiyorum ama bende james donkey 712 var o da sanal 7.1 fiyatı 240 tl arctist 7 1149 tl arasındaki farka değer galiba böyle bir fiyat farkı var ise.Gittiğim vatan pc ye tiamatı da söyledim kesinlikle önermedi hatta bildiğin kötü dedi.Kafam çok karıştı şuan

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
İki kulaklıktada sürücü olarak 2 adet sürücü var ama sürücülerin kendi kalitesi sanal 7.1 'in kalitesini etkiler. Yani 200 TL 'lik kulaklığın sanal 7.1 'i ile 1500 TL lik ürünün eğer ürün sürücü ve yazılım olarak 7.1 'i gerçekten iyi kullanıyorsa fark olacaktır. Taimat ürününü ben denemedim ama genel yorumlar türk yorumlara pek bakmam ben yarısından fazlası trol yabancı yorumların genel 90% kadarı olumlu ve sanal 7.1 'e göre ciddi fark olduğu söyleniyor ama 7.1 konusu haricinde normal bir kulaklık olarak dediğim gibi biraz yetersiz ses başarımı var deniyor ses yüksekliği ve ayrımı bakımından.

Eğer ciddi anlamda hem sanal 7.1 'i iyi hemde normal kullanımı kaliteli bir kulaklık arıyorsanız size tavsiyem Logitech G Pro X ürününü öneririm itopya.com adresinde indirimde 1.100 TL fiyatı var şuanda. Bu kulaklık hem ses hem mikrofon hemde komfor kalite olarak şuana kadar denediğim en iyi kulaklık. Bir arkadaşıma geçen hafta önerdim ve gidip beraber aldık ürün muhteşem. Ben daha önce 3000 TL 'lik kulaklıklarda denedim SS AC 7 ve Pro gibi ürünleri denedim yok Logitech gerçekten başka bir şey yapmış. 3 ürün daha var önerebileceğim gerçekten kaliteli ASUS ROG Delta şuan itopya.com 'da 1.099 TL indirimde ve Corsair HS70 Pro 7.1 Kablosuz ürünü sinerji.gen.tr adresinde 958 TL ve HS60 Pro 7.1 Kablolu itopya.com adresinde 640 TL fiyata satılıyor. Bu ürünlerin hepsini önerebilirim sizin şuan ki kullandığınızdan farklı bir deneyim elde edersiniz. Tüm ürünler gerçekten ciddi indirimdeler bilginiz olsun. Bu ürünlerden favorim dediğim gibi Logitech G Pro X ve ona en yakın deneyimi ASUS ROG Delte sunuyor. ASUS modelin birde Core uzantalısı var o kısılmış versiyon.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri