- Tepki
- 136
rahatsız etmiyor hocam sadece ilk monitör deneyimim olduğundan bilmiyorum ve hatalı olsun istemiyorum teşekkürler değerli yorumun için.144 hz neredeyse her monitörde benzer sonuç alacaksınızdır. Üstelik bir de IPS panel. Sizi rahatsız etmez bu ghosting merak etmeyin. IPS panelin onca avantajının yanında bu ghosting olayı da dezavantajıdır.
Gaming Refresh Açık Değilmiş Oradan Location dedim Lef Top Seçtim On dedim hocam bu nedir kısaca açıklar mısın sol üstte kocaman 144 yazdı sağolasın cansınMonitör OSD menüsünden aşağıdaki ayarların aktif olduğundan emin olun.
Gaming > Response Time > Fastest
Gaming > Refresh Rate > Left Top/ON
sol üstteki kocaman 144 yazısı durmak zorunda mı kral inanılmaz büyük çünküYenileme hızı Türkçe karşılığı ki panel Hz değeri ile alakalı bir durum. Left-Top seçimiyse hangi konumdan ekran yenilmesi yapacağını belirtiyorsunuz. Genelde standart değer Left-Top yani Sol-Üst köşedir.
Bir kalsın ki değeri görelim. Testi yaptıktan sonra kapatacaksınız zaten. Hz değeri değişiyor mu onu anlamak için açtırdım test aşamasında. Diğer ayar Fastest ise ve monitör 144Hz ayarındaysa tamam sorun yok zaten.sol üstteki kocaman 144 yazısı durmak zorunda mı kral inanılmaz büyük çünkü
Bir kalsın ki değeri görelim. Testi yaptıktan sonra kapatacaksınız zaten. Hz değeri değişiyor mu onu anlamak için açtırdım test aşamasında. Diğer ayar Fastest ise ve monitör 144Hz ayarındaysa tamam sorun yok zaten.