Fırsat Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz 2.799,47 TL

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
İTOPYA OUTLET MAĞAZASINDA GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz MONİTÖR 2800TL

ULAŞIM :

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
İTOPYA OUTLET MAĞAZASINDA GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz MONİTÖR 2800TL

ULAŞIM :
beles beles resmen

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Hiç boşuna gitmeyin derim. İtopya'nın Outlet ürünleri çok sorunlu. Geçen hafta gittim ben. Monitörlerin 1 2 tanesinde kırık var. Diğerleri full ölü pikselli. Kasaların camları yok. Bazılarının fanları yok.

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193
Hiç boşuna gitmeyin derim. İtopya'nın Outlet ürünleri çok sorunlu. Geçen hafta gittim ben. Monitörlerin 1 2 tanesinde kırık var. Diğerleri full ölü pikselli. Kasaların camları yok. Bazılarının fanları yok.
Bugün gitme niyetim vardı monitör almak için iyi ki yorumunu gördüm dostum gitmeyeceğim sağolasın

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
1-2 ölü piksel sorun olmaz baska bisey yoksa tabi. Büyük ihtimalle ölü pikseli vardir bakim gidersem durumunu yazarim.

towboatery

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Alma niyetiniz varsa web üzerinden biraz daha pahalı da olsa alın. Bu monitörün 3599 TL'lik fiyatı da bedava zaten. Dün bu monitöre VA panelden geçiş yaptım. İPS gerçekten bambaşka bir şeymiş ya.

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Alma niyetiniz varsa web üzerinden biraz daha pahalı da olsa alın. Bu monitörün 3599 TL'lik fiyatı da bedava zaten. Dün bu monitöre VA panelden geçiş yaptım. İPS gerçekten bambaşka bir şeymiş ya.
Suan 165hz asus kullaniyorum VA panel bide 2. Monitor var iste 2800e eger temizse alirim 2.monitoru satip falan parayi denklestiririm yoksa acelem yok daha yeni kulaklik aldim zaten fiyatlar artacak diye alabildigimi aliyom

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
İtopya’dan sadece monitör aldım. Webde satılmayan bir modeldi. Meşhur Dell 2k 27” olan. Üründe ölü pixel ghosting ezik çizik hiç bişey yok. Adam dediki sorunlu olursa outlete gütürüyoruz. Bu sorunsuz sadece kutusu açık olduğu için mağazada kaldı. Yani en azından ölü pixel vardır. Öncesinde outletin tel no varsa arayıp sorulabilir.

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
hocam sabah gittim inceledim aldım şuan kurdum hatta. üzerinde 1 tane ölü piksel var. o da yeşil renkte siyah oluyor onun haricinde belli olmuyor. renk veriyor ama diğerlerine göre farklı renk veriyor yeşilde belli oluyor o da. 1-4 arasında ölü piksel cıkıyormuş outlet ürünlerde benimknide 1 tane cıktı. gigabyte modelinin baya outleti varmış aralrından cıkarıp getiriyor artık hangisi gelirse

Haha bilmiyordum hepten falsoymuş
hocam 1 saat önce alım kurdum simdi. gidip inceleyebilrisiniz

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
belki ölü pikselsiz çıkabilirde fiyatı baya iyi
hocam monitörü müşteriye göndermeden test yapıp ölü piksel olanları outlete gönderiyorlarmış. daha müşteriye gitmemiş hali monitör. 1 sefer test için acılmış. ölü piksel cıkmama olasılığı zor test yaptıkları için. ama 1 ölü piksele hele sadece yeşilde belli olan için sıfır soun bence sıfırından 800tl uyguna satıyorlar

Mehmet Erdoğan

Administrator
Admin
Tepki
796
hocam monitörü müşteriye göndermeden test yapıp ölü piksel olanları outlete gönderiyorlarmış. daha müşteriye gitmemiş hali monitör. 1 sefer test için acılmış. ölü piksel cıkmama olasılığı zor test yaptıkları için. ama 1 ölü piksele hele sadece yeşilde belli olan için sıfır soun bence sıfırından 800tl uyguna satıyorlar
anladım yanid dert etmiycek alabilir ben dert etmezdim şahsen

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri