Fırsat Gigabyte 23.8" G24F-2 165Hz 2.799,47 TL

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
alacak arkadaşlar sabah hala stok vardı gidip bakabilirler. görevli arkadaş 1 tane ürün getiriyor 1 ile 4 tane ölü piksel cıkma ihtimali var. ilkinde 3-4 tane cıkarsa başka stok varsa rica ederek belki 2. monitörü de test edebilir onda ölü piksel daha az cıkabilir.

he mantıklı tercih olmuş hayırlı olsun
teşekkürler :)

furkankts18

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İTOPYA OUTLET MAĞAZASINDA GIGABYTE 23.8" G24F-2 165Hz MONİTÖR 2800TL

ULAŞIM :
Bence hiç kaçırılmayacak fırsat almak isteyenler varsa hiç kaçırmasın 2 aydır kullanıyorum çok kaliteli ölü piksel sorunu veya herhangi bir ghostingle karşılaşmadım

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
hocam sabah gittim inceledim aldım şuan kurdum hatta. üzerinde 1 tane ölü piksel var. o da yeşil renkte siyah oluyor onun haricinde belli olmuyor. renk veriyor ama diğerlerine göre farklı renk veriyor yeşilde belli oluyor o da. 1-4 arasında ölü piksel cıkıyormuş outlet ürünlerde benimknide 1 tane cıktı. gigabyte modelinin baya outleti varmış aralrından cıkarıp getiriyor artık hangisi gelirse

hocam 1 saat önce alım kurdum simdi. gidip inceleyebilrisiniz
Ölü pikselsiz olan yok zaten hepsinde kesin var. O kadar para veriyorum. Şahsen istemem ölü piksel olmasını.

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
Ölü pikselsiz olan yok zaten hepsinde kesin var. O kadar para veriyorum. Şahsen istemem ölü piksel olmasını.
monitör 2. monitör olarak tercih edilebilir dediğiniz gibi ana monitör için sağlıklı değil ama 2. monitör için bu fiyata çok iyi

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
hayırlı olsun mantıklı iş yapmışsın
bu arada 2. monitör ne için lazım oluyor
Kullandigim programlar vs arkada ayni anda 4-5 program sekme acmam gerekiyor mesela hocam tek ekran olunca karisiyor baya hersey. Iki tane oldu mu daha rahat oluyor

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Bu modelde coilwhine sesi yokmu arkadaşlar bir zamanlar araştırmıştım almak için öyle deniliyordu.

Sıfırı 3500 değilmiydi outlet ürüne göre çok bile.
3600tl di sıfırı şuan 4500 olmuş. ürünler sıfır sadece ölü piksel cıkıyor işte 1 ile 4 arası. müşteriye gönderilmemiş ürünler.

ardateo

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
866
ölü piksel konusuna 3 tane den fazla yoksa bence takılmamalı bende monitörü aldığımda 1 tane vardı ve tam ortadaydı göze takılmıyor bile ve burda nerdeyse yarı fiyatına veriliyorken bence kaçırılmamalı

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Bnede ki piksel bu şekilde valorantta beyaz ekranda böyle gözüküyor. beyaz ile yeşil dışında anlaışması zor. Merak eden ve alacak arkadaşlar için örnek olur
IMG_20230328_143105.jpg

towboatery

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Ben satın aldım ölü pixel vs. çıkmadı. Kesin çıkacak diye bir şey yok. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla 10 kişiden 3 veya 4 kişide ghosting oluyor yani şans işi. Monitör de fiyatını sonuna kadar hak ediyor.

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Ben satın aldım ölü pixel vs. çıkmadı. Kesin çıkacak diye bir şey yok. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla 10 kişiden 3 veya 4 kişide ghosting oluyor yani şans işi. Monitör de fiyatını sonuna kadar hak ediyor.
Outlet ürünü icin diyoruz hocam. Sıfırında ölu piksel olmaz zaten gondermeden test ediyorlar

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
Benim aldığım ürün de outlet üründü. Şu an itopya sitesinde satılan model outlet ürün.
Sitede satılan ürün ile outlet ürün arasında fiyat farkı var. Outlet'i gidip mağazadan alıyorsunuz. Siteden satılan outlet değil diye biliyorum, siz neden outlet olduğunu düşündünüz ?

Ben satın aldım 0 kutu ile geldi. Ölü piksel de yok.

KS

Ahmeet_1

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
893
Benim aldığım ürün de outlet üründü. Şu an itopya sitesinde satılan model outlet ürün.
outlet ürün web sitesinde satılmıyor. siz sıfır ürün almışşısınz. itopya outlet ürünlerini sadece kartal otulet mağazsaından satıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri