- Tepki
- 170
4400Bu modelde coilwhine sesi yokmu arkadaşlar bir zamanlar araştırmıştım almak için öyle deniliyordu.
Sıfırı 3500 değilmiydi outlet ürüne göre çok bile.
4400Bu modelde coilwhine sesi yokmu arkadaşlar bir zamanlar araştırmıştım almak için öyle deniliyordu.
Sıfırı 3500 değilmiydi outlet ürüne göre çok bile.
Sonradan fark ettim hocam
Zaman zaman düşürdüler. Ben 3600'den aldım. Ertesi gün tekrar yükselttiler.
3600 lerdede ölü piksel şansı yüksektiZaman zaman düşürdüler. Ben 3600'den aldım. Ertesi gün tekrar yükselttiler.
dostum öyle bişey yok. ürünü göndermeden test edip gönderiyorlar. eğer ölü piksel cıkarsa outlete gönderip 2800tl ye satıyorlar3600 lerdede ölü piksel şansı yüksekti
Öyle ise neden normal fiyatlilarda ölü piksel çıkıyor şansa bağlı ama onlar neden outlete gitmiyor tek bu modeldostum öyle bişey yok. ürünü göndermeden test edip gönderiyorlar. eğer ölü piksel cıkarsa outlete gönderip 2800tl ye satıyorlar
İtopya da alırsanız cıkma olasılığı çok düşük.Başka satıcılar nasıl gönderim sağlıyor bilmiyorum. Ama itopya test edip gönderim sağlıyorÖyle ise neden normal fiyatlilarda ölü piksel çıkıyor şansa bağlı ama onlar neden outlete gitmiyor tek bu model
Tek bu model gitmiyor ki. Bir sürü ürün var outlet mağazalarında. Adı üstünde outlet. Sorunları olan ürünleri daha ucuza orada satıyorlar. Siteden bakabilirsin ürünlerin mağaza stoklarında, orada outlet mağazasında olup olmadığını gösteriyor.Öyle ise neden normal fiyatlilarda ölü piksel çıkıyor şansa bağlı ama onlar neden outlete gitmiyor tek bu model