Soru Gigabyte A 520M-K Anakart Rgb Destekliyor Mu?

murat16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakarta sahibim rgb veya argb destekli bir kule sogutucu alsam led yanar mi

Seckin35

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
41
Gigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakarta sahibim rgb veya argb destekli bir kule sogutucu alsam led yanar mi
Mk 2 de yok sanırım ilk seride de yok sadece a-rgb özelliği kullanamazsın herhangi bir rainbow veya rgb özelliği olan bi kule tipiyi kullanabilirsin veya wraith prismi kontrolcüsüz olarak kullanabilirsin yani sadece led olsun içeride canlılık olsun diyorsan rainbow veya rgb destekli bi kule tipi kullanabilirsin

KS

murat16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Mk 2 de yok sanırım ilk seride de yok sadece a-rgb özelliği kullanamazsın herhangi bir rainbow veya rgb özelliği olan bi kule tipiyi kullanabilirsin veya wraith prismi kontrolcüsüz olarak kullanabilirsin yani sadece led olsun içeride canlılık olsun diyorsan rainbow veya rgb destekli bi kule tipi kullanabilirsin

Bu ürünün rgbsi alsam mesela ışığı yanacak mi

Veya bunu alsam ışık yanacak mi

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Aynı ürünü geçen gün aldım. "RGB" Alıyorsunuz. ben 700'e aldım kendi kafasına göre renkler geçiş yapıyor.
83 derece' den prime95 testte maks yükte 54-55 dereceleri geçmedi. arada felaket bir fark var.fanları %100 de kullanıyorum. Herhangi bir seste yok gibi.
"ID-COOLING SE-214-XT RGB"

KS

murat16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Aynı ürünü geçen gün aldım. "RGB" Alıyorsunuz. ben 700'e aldım kendi kafasına göre renkler geçiş yapıyor.
83 derece' den prime95 testte maks yükte 54-55 dereceleri geçmedi. arada felaket bir fark var.fanları %100 de kullanıyorum. Herhangi bir seste yok gibi.
"ID-COOLING SE-214-XT RGB"
Bu başlıktaki anakarta uyar dimi

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Bu başlıktaki anakarta uyar dimi
"RGB" Modelinde Herhangi bir anakart seçimi yok.Sadece Soğutucunun uyumlu olduğu bir işlemci soketi olması gerekir
İşlemci Soket uyumları şu şekilde
"AMD AM4, INTEL LGA2066, INTEL 1151, INTEL 1200, INTEL 1155, INTEL 1150, INTEL 1156, INTEL 2011, INTEL 1700, AMD AM5"Bu işlemcilere istediğin anakart ile montaj yapabilirsin.
Şuanda kasamda var RGB Modeli. Eğer mağazaya yakınsan internetten ödeyip mağazadan teslim al yapmanı öneririm.
Belirttiğin gibi AM4 Destekli.Alabilirsin.

Ekli dosyalar

• IMG_20230417_173911.jpg
    IMG_20230417_173911.jpg
    1.9 MB · Görüntüleme: 105
KS

murat16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
"RGB" Modelinde Herhangi bir anakart seçimi yok.Sadece Soğutucunun uyumlu olduğu bir işlemci soketi olması gerekir
İşlemci Soket uyumları şu şekilde
"AMD AM4, INTEL LGA2066, INTEL 1151, INTEL 1200, INTEL 1155, INTEL 1150, INTEL 1156, INTEL 2011, INTEL 1700, AMD AM5"Bu işlemcilere istediğin anakart ile montaj yapabilirsin.
Şuanda kasamda var RGB Modeli. Eğer mağazaya yakınsan internetten ödeyip mağazadan teslim al yapmanı öneririm.
Ryzen 5 5600 var onu belirtmemisim kusura bakma

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Benim İşlemcimde aynı. Kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.
Ben Fanları en son seviyeye getirdim. Bu şekilde kullanıyorum.
Ses neredeyse yok gibi.

Belirtmeyi unuttuğun bir diğer olay. Kasanız nedir?
Kasanız kaç santimlik Soğutucu destekliyor ona bakmak gerekiyor.
Kasaya sığmama şansı var. Az da olsa.

KS

murat16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Benim İşlemcimde aynı. Kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.
Ben Fanları en son seviyeye getirdim. Bu şekilde kullanıyorum.
Ses neredeyse yok gibi.

Belirtmeyi unuttuğun bir diğer olay. Kasanız nedir?
Kasanız kaç santimlik Soğutucu destekliyor ona bakmak gerekiyor.
Kasaya sığmama şansı var. Az da olsa.
Rampage Sailor Rainbow 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
Kasanın Desteklediği max ebat: "CPU Soğutucu Yüksekliği, : 160 mm"
Soğutucunun yüksekliği: "Yükseklik: 150 mm"
Kasanız ile uyumlu, Anakartınız ve işlemcinizin soketini destekliyor.
Güle güle kullanın şimdiden hayırlı olsun. RGB Modelini alabilirsin.

KS

murat16

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Yaza kadar almayı düşünüyorum da montaj yapamam büyük ihtimalle onu düşünüyorum son bir sorum daha olacak içinden macun çıkıyor mu

arafday

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
57
İçinden minik ve muhtemelen tek kullanımlık bir macun çıkıyor, ve yukarıda belirtiğim soketlere uygun farklı montaj parçaları çıkıyor.Ben kasayı Kendim montajlamadım. Ayrıca Kasa+işlemci+Soğutucu aldım. Eski kasadaki diğer bileşenler ile birlikte yeni kasaya montajlattım. Bu konular hakkında çok bilginiz yoksa şahsi düşüncem asla bilmediğiniz bir şeyi yapmaya çalışmayın. Para bence kolay kazanılmıyor.En ufak zorlamada belki anakarta bile zarar verebilirsiniz.

alpermıller

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İçinden minik ve muhtemelen tek kullanımlık bir macun çıkıyor, ve yukarıda belirtiğim soketlere uygun farklı montaj parçaları çıkıyor.Ben kasayı Kendim montajlamadım. Ayrıca Kasa+işlemci+Soğutucu aldım. Eski kasadaki diğer bileşenler ile birlikte yeni kasaya montajlattım. Bu konular hakkında çok bilginiz yoksa şahsi düşüncem asla bilmediğiniz bir şeyi yapmaya çalışmayın. Para bence kolay kazanılmıyor.En ufak zorlamada belki anakarta bile zarar verebilirsiniz.
BITFENIX NSM-150-KKGSK-3A NOVA MESH M mATX Black 3 Fans hocam bende bu kasa r5 5600 ve a520 anakart var sizce se 214 xt uyarmı pc ilk defa kullanıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri