Mk 2 de yok sanırım ilk seride de yok sadece a-rgb özelliği kullanamazsın herhangi bir rainbow veya rgb özelliği olan bi kule tipiyi kullanabilirsin veya wraith prismi kontrolcüsüz olarak kullanabilirsin yani sadece led olsun içeride canlılık olsun diyorsan rainbow veya rgb destekli bi kule tipi kullanabilirsinGigabyte A520M-K AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakarta sahibim rgb veya argb destekli bir kule sogutucu alsam led yanar mi
Mk 2 de yok sanırım ilk seride de yok sadece a-rgb özelliği kullanamazsın herhangi bir rainbow veya rgb özelliği olan bi kule tipiyi kullanabilirsin veya wraith prismi kontrolcüsüz olarak kullanabilirsin yani sadece led olsun içeride canlılık olsun diyorsan rainbow veya rgb destekli bi kule tipi kullanabilirsin
Bu başlıktaki anakarta uyar dimiAynı ürünü geçen gün aldım. "RGB" Alıyorsunuz. ben 700'e aldım kendi kafasına göre renkler geçiş yapıyor.
83 derece' den prime95 testte maks yükte 54-55 dereceleri geçmedi. arada felaket bir fark var.fanları %100 de kullanıyorum. Herhangi bir seste yok gibi.
"ID-COOLING SE-214-XT RGB"
"RGB" Modelinde Herhangi bir anakart seçimi yok.Sadece Soğutucunun uyumlu olduğu bir işlemci soketi olması gerekirBu başlıktaki anakarta uyar dimi
Ryzen 5 5600 var onu belirtmemisim kusura bakma"RGB" Modelinde Herhangi bir anakart seçimi yok.Sadece Soğutucunun uyumlu olduğu bir işlemci soketi olması gerekir
İşlemci Soket uyumları şu şekilde
"AMD AM4, INTEL LGA2066, INTEL 1151, INTEL 1200, INTEL 1155, INTEL 1150, INTEL 1156, INTEL 2011, INTEL 1700, AMD AM5"Bu işlemcilere istediğin anakart ile montaj yapabilirsin.
Şuanda kasamda var RGB Modeli. Eğer mağazaya yakınsan internetten ödeyip mağazadan teslim al yapmanı öneririm.
Rampage Sailor Rainbow 4 Fanlı ATX Oyuncu KasasıBenim İşlemcimde aynı. Kullanabilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.
Ben Fanları en son seviyeye getirdim. Bu şekilde kullanıyorum.
Ses neredeyse yok gibi.
Belirtmeyi unuttuğun bir diğer olay. Kasanız nedir?
Kasanız kaç santimlik Soğutucu destekliyor ona bakmak gerekiyor.
Kasaya sığmama şansı var. Az da olsa.
BITFENIX NSM-150-KKGSK-3A NOVA MESH M mATX Black 3 Fans hocam bende bu kasa r5 5600 ve a520 anakart var sizce se 214 xt uyarmı pc ilk defa kullanıyorum.İçinden minik ve muhtemelen tek kullanımlık bir macun çıkıyor, ve yukarıda belirtiğim soketlere uygun farklı montaj parçaları çıkıyor.Ben kasayı Kendim montajlamadım. Ayrıca Kasa+işlemci+Soğutucu aldım. Eski kasadaki diğer bileşenler ile birlikte yeni kasaya montajlattım. Bu konular hakkında çok bilginiz yoksa şahsi düşüncem asla bilmediğiniz bir şeyi yapmaya çalışmayın. Para bence kolay kazanılmıyor.En ufak zorlamada belki anakarta bile zarar verebilirsiniz.