gigabyte a320m s2h rgb bağlantısı

hasekiii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Herkese merhaba, kasama bir sıvı soğutucu aldım fakat rgb bağlantılarını yapamadım kılavuzda da karşıktı yardımcı olursanız sevinirim.-anakartım: gigabyte a320m s2h.-kasa: gamepower wraith(kasamın önünde 3 fan ve üstte bir fan var onu gamepower kumandasından kontrol ediyorum sıvı soğutucuyu buna bağlama şansım varmı ve kasamda sadece 1 tane dişi sata girişi var o da gamepower kontrolcüye bağlı)

2ptx9go.jpg

999vapu.jpg

ktho975.jpg

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Anakartınızda RGB ve ARGB desteği yok. Bu yüzden anakartı hiçbir bileşen için harici olarak kablo ile ARGB ve RGB kontrolü için kullanamazsınız. Eğer kasanızda yada soğutucu kontrolcü varsa kumanda yada desteği varsa kontrolcünün kasadaki RESET tuşuna atama şeklinde tuşa basıp RGB kontrolü için bağlantı yapabilirsiniz. Yapabileceğinizin hepsi bu.

KS

hasekiii

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Anakartınızda RGB ve ARGB desteği yok. Bu yüzden anakartı hiçbir bileşen için harici olarak kablo ile ARGB ve RGB kontrolü için kullanamazsınız. Eğer kasanızda yada soğutucu kontrolcü varsa kumanda yada desteği varsa kontrolcünün kasadaki RESET tuşuna atama şeklinde tuşa basıp RGB kontrolü için bağlantı yapabilirsiniz. Yapabileceğinizin hepsi bu.
gamepower in kontrolcüsü var ona bağlama şansım varmı (Gamepower 6 Pin Rgb Kontrolcü Ve Kumanda Seti Tüm 6 Pin Fanlar Ile Uyumludur) ismi şu şekilde link atmadım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer kontrolcü üzerinde ||.| bu iğne tipinde soketler varsa ARGB desteği vardır. Yok |||| bu iğne tipinde soketler varsa RGB desteği vardır. Bunlar haricinde bir bağlantıysa aldığınız ürünü bağlayamazsınız o kontrolcüye.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri