Soru Gigabyte Aorus/Gaming Oc 9070Xt Alınır Mı?

efeaykut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkadaşlar selam, hızlı bir cevaba ihtiyacım var stok tükenmeden. Bir önceki açtığım forumda herkes sapphire veya asus almamı önermişti fakat stokta aorus ve gaming oc modelini buldum şuan gigabyte ın. Yetişirsem aorus yoksa gaming alacağım önerir misiniz amd için? Nvidia da aorusun iyi işler yaptığnı biliyorum keza gaming modeli de öyle. Hızlı bir cevaba ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.

Ultraintv

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Akakçe RX 9070 XT Sayfası

Şu an satışta olan iki model:

Teknik Özellikler:

Bu değerleri karşılaştırarak karar vermeniz daha önemli. Marka takıntısı yapmaya gerek yok.

Genel olarak, tüm markalar %98 oranında sorunsuz ürün çıkarıyor. Şahsen tanıdığım biri, en iyi olsun diyerek ASUS ROG Prime ve üst seviye modelleri aldı, fakat anakart ve ekran kartında sorun yaşadı. Yani %1 ihtimale denk geldi.

Oysa ki kullanıcı yorumlarının %99'u olumlu. Genelde her marka için durum böyle.

• ASUS'ta %99 memnuniyet varsa
  • PowerColor da %98'in altına düşmez.

Kaan63

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
64
ben bir müddet bekleyip aorus, nitro+ veya red devil modellerinden birini alacağım hangisini uyguna yakalarsam

KS

efeaykut

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
ben bir müddet bekleyip aorus, nitro+ veya red devil modellerinden birini alacağım hangisini uyguna yakalarsam
aorus icin yetisemedim zaten tükendi 1 saat önce itopya da:/ Stoklar hızlı eridiği için fiyatlar artar diye korkuyorum biraz. Gaming oc alsam mı acaba 32 bine

Akakçe RX 9070 XT Sayfası

Şu an satışta olan iki model:

Teknik Özellikler:

Bu değerleri karşılaştırarak karar vermeniz daha önemli. Marka takıntısı yapmaya gerek yok.

Genel olarak, tüm markalar %98 oranında sorunsuz ürün çıkarıyor. Şahsen tanıdığım biri, en iyi olsun diyerek ASUS ROG Prime ve üst seviye modelleri aldı, fakat anakart ve ekran kartında sorun yaşadı. Yani %1 ihtimale denk geldi.

Oysa ki kullanıcı yorumlarının %99'u olumlu. Genelde her marka için durum böyle.

• ASUS'ta %99 memnuniyet varsa
  • PowerColor da %98'in altına düşmez.
Dünya farklar olacağını bende düşünmüyorum fakat prime gibi asusun en giriş model kartı 32-33 bin lira iken ya 31.500 e gaming oc almak ya da 2 bin ekleyip aorus almak daha mantıklı geliyor ya.

loboshow

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

PowerColor Radeon RX 9070 Hellhound OC 16GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı ben 7800 xt alırken baya arastırdım eskı modelleride inceledim reddevil hellhound diye gidiyor sıralama aslında fıyatta uygun hellhoundun aralarında pek bi fark çıkmadı baya ugrastım​

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri