Gigabyte GeForce RTX 3060 WINDFORCE OC 12GB alınır mı?

kerem549

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selamlar, bir arkadaşım aşağıda linkini paylaştığım ekran kartını önerdi sizce alınır mı? Sistemim ekran kartını besleyebilir mi? Yorumlarınızı merakla bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
İşlemci: Ryzen 5 3600
Anakart: MSI B450M-A Pro Max 4133MHz(OC)
RAM: G.Skill 16 GB 3000MHz(8x2)
PSU: Hadron HD412 sanırım Max Capacity: 625W Normal Capacity: 500W
Güncel Ekran Kartım: NVIDIA GTX 1050 2 GB

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
O İşlemci bazı oyunlarda darboğaz yapabilir. Çok etkileyeceğini sanmam ama yapar mı yapar. Kullanırken çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bu fark Valorant CSGO gibi oyunlarda daha çok öne çıkar. Bir diğer sıkıntı da güç kaynağı , +80 sertifikası yok markası falan bilinen bir şey değil.

mehmet alinin mee si

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
72
Selamlar, bir arkadaşım aşağıda linkini paylaştığım ekran kartını önerdi sizce alınır mı? Sistemim ekran kartını besleyebilir mi? Yorumlarınızı merakla bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
İşlemci: Ryzen 5 3600
Anakart: MSI B450M-A Pro Max 4133MHz(OC)
RAM: G.Skill 16 GB 3000MHz(8x2)
PSU: Hadron HD412 sanırım Max Capacity: 625W Normal Capacity: 500W
Güncel Ekran Kartım: NVIDIA GTX 1050 2 GB
Ben olsam 2. El den yana kullanirdim sansimi

KS

kerem549

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben olsam 2. El den yana kullanirdim sansimi
pek güvenemiyorum ya.
O İşlemci bazı oyunlarda darboğaz yapabilir. Çok etkileyeceğini sanmam ama yapar mı yapar. Kullanırken çok sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Bu fark Valorant CSGO gibi oyunlarda daha çok öne çıkar. Bir diğer sıkıntı da güç kaynağı , +80 sertifikası yok markası falan bilinen bir şey değil.
Çok uzun süredir kullandığım bir PSU, henüz bir problem yaşamadım ama yaşar mıyım bilemiyorum tabi ki. Ekran kartına yetecekse değiştirmezdim ama düşüneceğim çok sağ ol.
Ekleme: İşlemci anakart vesaire kullanmaya başlayalı 1-1.5 yıl oluyor. Sonradan eklediğim parçaları hepsi ekran kartına anca sıra geldi. Genellikle FIFA oynuyorum.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
GTX 1050 Az güç harcadığından RTX 3060 ile sorun çıkarma ihtimali var. Belki yetebilir ama bilinmeyen kalitesiz bir marka galiba.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Gigabyte wf alınabilir, iyidir. Dfs bilgisayar kendisi ithal ediyormuş dediğine göre. Garanti konusunda sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama ekran kartı iyidir.

Hadron orta seviye bir psu ne çok iyi ne çok kötü. Ama her şey yolunda giderse besler. 3600 ile biraz darboğaz olur diyorlar ama yine de alınır mı? Bence alınır.

Son düzenleme:

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Değiştirmeyi düşünürseniz de:

Corsair, Asus, fsp, msi, Cooler master psuları alınabilir.

KS

kerem549

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gigabyte wf alınabilir, iyidir. Dfs bilgisayar kendisi ithal ediyormuş dediğine göre. Garanti konusunda sıkıntı çıkar mı çıkmaz mı bilmem ama, ekran kartı iyidir.

Hadron orta seviye bir psu ne çok iyi ne çok kötü. Ama her şey yolunda giderse besler. 3600 ile biraz darboğaz olur diyorlar ama yine de alınır mı? Bence alınır.
Değiştirmeyi düşünürseniz de:

Corsair, Asus, fsp, msi, Cooler master psuları alınabilir.
Anladım teşekkürler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri