Merhaba arkadaşlar bilgisayarımı daha yeni aldım ve pubg yükledim oyuna girdiğimde fps değerlerini sıcaklıklarını fan hızını falan görüyorsunuz detaylı olarak paylaştım Sanırım işlemci sıcaklığı bilgisayarda normal fakat bana ekran kartı sıcaklığı biraz fazla geldi tamda anlamıyorum oyundayken sıcaklıklar 71 78 arası geziyor fakat oyunla alakalı sanırım oyunun ana sayfasındayken yani şu oyunu başlattığımız yerde sıcaklık 80 sabahta 10 dk açık kalmış lobide sıcaklık 83 yazıyordu. Bilgisayarda hiç bir ayarla oynamadım sizce bilgisayarın otomatik olarak yaptığı ayarlar iyimi fan hızı, sıcaklık, rpm falan çok fazla anlamıyorum detaylıca anlatırsanız çok mutlu olurum. Birde sanırım 83 olmasının sebebini ben kendim düşündüğümde anakart uygulamasında hedeflenen sıcaklık 83 yazıyor sizce o ayarı aşşağı çekmelimiyim son olarakta benim kasam CoolerMaster MasterBox MB501L sol tarafı plastik ve ekran kartının oraya getirdiğimde elimi yakacak derecede olmasada sıcaklığını hissediyordum plastik olduğu içinmi sizce orayı açmalımıyım kasam bu arada yanımda değil bilgisayar masası kullandığım için kasa için ayrılan yerde ve heryerden 5 cm boşluk bıraktım çok fazla soru sordum kusura bakmayın
şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. <3
Ayarlar
Pubg Başı
Pubg10dk
Pubg30dk
Pubg Ana Sayfa