Merhaba arkadaşlar, H410M h V3 anakartımda silicon Power 2x8 RGB RAM var. Ayrıca RGB şerit LED taktım. RGB Fusion programından kontrol edemiyorum. Sebebi nedir? Alternatif program var mı?
ugur.gozaydin' Alıntı:2 şey olabilir. Birincisi aldığınız LED Gigabyte yazılımıyla uyumlu olmayabilir ki başka yazılım vs. kullanamazsınız kendi yazılımı yoksa aldığınız LED sisteminin. Yada anakartınızın desteklediği LED uzunluğu ve standardından farklı bir LED taktınız bu sorun olabilir. Anakatınız maksimum 2 metre standart 5050 RGB LED şeridi (12V) bağlamak için kullanılabilir diye not düşmüş kitapçığında.
ugur.gozaydin' Alıntı:Aldığınız LED RGB Fusion uyumlu mu?
ugur.gozaydin' Alıntı:Eğer yazılım uyumlu değilse yazılım bu LED şeridi göremez. Bu normal. Teyit edin aldığınız sayfadan RGB uyumu hangi yazılımlarla var.
ugur.gozaydin' Alıntı:Anakartınızın RGB yazılımıyla ilgili bir sıkıntınız var gibi görünüyor ki bu donanımsal yada yazılımsal bir sorun olabilir. Öncelikle BIOS güncel değilse anakartın güncelleyip böyle deneyin derim. Daha sonra Gigabyte firmasına durumu bildirin.
Alternatif bir RGB yazılımı bilmiyorum.