Soru Gigabyte RTX 5080 Aero Sff Vs Colorful Igame Geforce RTX 5080 Ultra Hang

kgan_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
İşlemci
Amd
Ekran Kartı
5080
Ekran kartı alıcam bu 2 model arasında çok büyük bir fiyat farkı yok hangisini almalıyım ?

KS

kgan_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sadece oyun odaklı alacaksan ve arada sırada ufak tefek hatalar senin için sorun olmazsa 9070 XT şuan en f/p kart
5070 ti ile onun arasında kaldım. Şuanlık modellere bakıyorum ama yine 5080de olduğu gibi 5070 ti da model sayısı az

Zafer_26.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Gücünüz neye yetiyorsa onu alın 5070ti fiyatlarıda ortalama olarak belli, bence fiyat performans olarak 9070XT prime modeline şans verebilirsiniz yazılım konusunda nvidia gibi değildir ama performans kartı olduğu için sizi uzun vadede üzmez

KS

kgan_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
5070 Tİ beyaz modeller gereksiz pahalı.
9070 XT de Sapphire Pure var soğutma olarak AMD tarafında Sapphire çok iyi.
yine 5070 ti da aero modeli var 63k ama dediğim gibi fiyat yüksek 5070 ti için . Bütçe olarak beni zorlamasa da benzer performans alıcağım bir ürün için 15 20 k fazladan veresim çok gelmiyor ama amdye hiç bulaşma diyen insanlar da var tabii

TechArenX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
yine 5070 ti da aero modeli var 63k ama dediğim gibi fiyat yüksek 5070 ti için . Bütçe olarak beni zorlamasa da benzer performans alıcağım bir ürün için 15 20 k fazladan veresim çok gelmiyor ama amdye hiç bulaşma diyen insanlar da var tabii
aero serisinde sff olduğu için daha çok ısınır ve daha gürültülü olur sff olması sadece küçük kasalara sığabilmesi için yapılmıştır eğer kasa boyutun küçükse alabilirsin ama eğer sff olmayan modellerde sığabiliyorsa aero alma gücün yeterse aorus al veya msı shadow 3x al

rebif

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
şimdi 9xxx serisi amd lerde kusursuz bir şekilde hiç problem yaşamayan var mı
elbette yok

lakin
geçmişte bu sorunlar yüze ile ifade edilirken
şu an binde seviyesinde

emin ol ki
binde seviyesinde nvdia ile sorun yaşayanlar var

ama adın çıkmış dokuza inmez sekize durumu var ya
biraz da onu yaşıyor amd

şimdi
amaç profesyonel kullanım filan değil oyun ise

renkten bağımsız en ucuz 9070xt 33500 tl
beyaz renk olarak 37000 tl
kendi aralarında %10 luk fark var

renkten bağımsız en ucuz 5070 ti 50000
beyaz ren 61000
kendi aralarında %20 lik fark varken

rakip amd ile hem siyahta hem beyazda inanılmaz bir fark var

tabi bu ürünlerin fiyatı değişkenlik gösterebilir beyazlar özel sınırlı stok indirime girebilir
ben bu günün piyasasından bakıyorum

DURUM BÖYLE OLUNCA AÇIKCASI 9070XT GÜNDELİK KULLANIM OYUN İÇİN ÇOK ÇOK DAHA FİYAT PERFORMANS GELİYOR BANA

RX 5XX VE 5XXX SERİLERİNDEKİ KRONİK SORUNLAR DA YOK

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,577
Bende şuan 7900XT var , açıkçası memnunum, bazen AMD uygulamasını aç kapa yapmak gerekebiliyor o da ayar vs. yapacaksan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri