Ben Amarika ve Norveç gibi bir ülkeye gitmek isterim.Merhaba arkadaşlar . İleride gitmek istediğiniz ülke varmı? Bana sorarsanız ben Londra'ya girmek isterim heralde.
Evet , bende amerikaya gitmek isterim. Outer banks kasabasına gitmek istiyorum.Ben Amarika ve Norveç gibi bir ülkeye gitmek isterim.
Ben Baston ya da New York a gitmek istiyorum bir tanıdığımız var NASA geçen roket gibi birşey fırlatmış onu anlattı çok iyi.Evet , bende amerikaya gitmek isterim. Outer banks kasabasına gitmek istiyorum.
İnsanlar nelere şahit oluyorBen Baston ya da New York a gitmek istiyorum bir tanıdığımız var NASA geçen roket gibi birşey fırlatmış onu anlattı çok iyi.
Baston mcqueen'in kasabası değilmiydi?Ben Baston ya da New York a gitmek istiyorum bir tanıdığımız var NASA geçen roket gibi birşey fırlatmış onu anlattı çok iyi.
İsviçrede güzel hocam. İnsanları iyidir diye düşünüyordum. Biraz karadenize benziyor sanki ormanları vs .Kuzenim İsviçre'de yaşıyor çok güzel bir yer ama ırkçılık var baya
1 İsviçre Frangı eşittir
18,81 Türk Lirası
Geçen Norveçten biri forumda sistem önerisi yapmıştı asgari ücret sanırım 22000 krondu o beni baya etkiledi.Kuzenim İsviçre'de yaşıyor çok güzel bir yer ama ırkçılık var baya
1 İsviçre Frangı eşittir
18,81 Türk Lirası
Hocam çoğu insan ırkçı.Diğer insanlar ise güzel insanlar anlayışlılar.İsviçrede güzel hocam. İnsanları iyidir diye düşünüyordum. Biraz karadenize benziyor sanki ormanları vs .
Bence türkiyede asgari ücret 12-15k olmalı. Bazılarına saçma gelebilir fakat 5k sadaka gibi geliyor.Geçen Norveçten biri forumda sistem önerisi yapmıştı asgari ücret sanırım 22000 krondu o beni baya etkiledi.
Norveç bende aynı şekilde.Avusturalya, Norveç, Yeni Zelanda (Bunlardan birinde yaşamak isterim)
Kosta Rika ve Dominik Cumhuriyeti de merak ettiklerim
yigenim kurulu duzenim olmasa turkiye turkiye cennet yaw (!)Merhaba arkadaşlar . İleride gitmek istediğiniz ülke varmı? Bana sorarsanız ben Londra'ya girmek isterim heralde.
Şuan futbol ile ilgileniyormusunuz hocam?Norveç ve Kanada gibi yerler olabilir güzel yerler. Futbolcu olursam da İngiltere yada İspanya'ya gitmek isterim.
yigenim kurulu duzenim olmasa turkiye turkiye cennet yaw (!)
Türkiyen'nin %90 ı cahil hocam. Acıyorum böyle insanlara.
1500 TL'ye ben 50 tane ayfon alırım.