- Tepki
- 39
yanlis hesapladin herhalde yigenim en az 150 200
1500 TL'ye ben 50 tane ayfon alırım.
yanlis hesapladin herhalde yigenim en az 150 200
1500 TL'ye ben 50 tane ayfon alırım.
Yani oralar biraz karışık. Bir yere gidiyorum ama bu sene başladım uzun sürelerdir değil yani.Şuan futbol ile ilgileniyormusunuz hocam?
Bende yeni başladım. 1 ay olmadı. Hangi kulübe gidiyorsunuz?Yani oralar biraz karışık. Bir yere gidiyorum ama bu sene başladım uzun sürelerdir değil yani.
Merhaba arkadaşlar . İleride gitmek istediğiniz ülke varmı? Bana sorarsanız ben Londra'ya girmek isterim heralde.
Biliyorum hocam ingiltere'de . Anlarsınız diye düşündüm.
Öyle bilinen bir kulüp değildir ki. Tanıdık falan var diye buradan başladım lisansı falan çıkartayım ayrılırım büyük ihtimalle. Söylesem de bilmezsiniz büyük ihtimalle.Bende yeni başladım. 1 ay olmadı. Hangi kulübe gidiyorsunuz?
Siz yinede söyleyin hocam ne olacak ? Benimkide bilinmiyor. Lisans alınca ne olacak?Öyle bilinen bir kulüp değildir ki. Tanıdık falan var diye buradan başladım lisansı falan çıkartayım ayrılırım büyük ihtimalle. Söylesem de bilmezsiniz büyük ihtimalle.
Lisans alınca maçlara çıkabiliyoruz ya. Ligler falan var. Hem diğer kulüplere gitmek için de şans olabilir. İdmangücü bilmem duydunuz mu. Sizinki nedir ?Siz yinede söyleyin hocam ne olacak ? Benimkide bilinmiyor. Lisans alınca ne olacak?