Soru Glorious Model D Minus Wireless Alınır Mı?

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
dostlar bu fare ile logitech g pro x superlight arasında kaldım açıkcası arada 1300tllik bir ifyat farkı var sizce değer mi yoksa glorious alıp geçiyim mi profesyonel olarak fps oyunları oynuyorum gecikme konusunda beni tatmin eder mi? kullanan varsa deneyimlerini aktarırsa sevinirim

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
dostlar bu fare ile logitech g pro x superlight arasında kaldım açıkcası arada 1300tllik bir ifyat farkı var sizce değer mi yoksa glorious alıp geçiyim mi profesyonel olarak fps oyunları oynuyorum gecikme konusunda beni tatmin eder mi? kullanan varsa deneyimlerini aktarırsa sevinirim
Tam bütçe nedir? Glorious alınabilir ama gprox pahalı. Daha iyi öneriler yapabilirim arada dağlar kadar fark var. Şunuda belirteyim 10 ms altı tepki süresi gayet iyidir tepki olayı aşırı saçma bir olay zaten çoğu mouse 10 ms altı. 1ms diye aldığınız çoğu mouse 5-6 ms

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Tam bütçe nedir? Glorious alınabilir ama gprox pahalı. Daha iyi öneriler yapabilirim arada dağlar kadar fark var. Şunuda belirteyim 10 ms altı tepki süresi gayet iyidir tepki olayı aşırı saçma bir olay zaten çoğu mouse 10 ms altı. 1ms diye aldığınız çoğu mouse 5-6 ms
bütçe 2k civarı ama arttırabilirim rampage furyz öneriside yapıldı fakat onu araştırmadım henüz bana sensörü kaliteli bir mouse gerekli ıps min 400 olsun istiyorum

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
bütçe 2k civarı ama arttırabilirim rampage furyz öneriside yapıldı fakat onu araştırmadım henüz bana sensörü kaliteli bir mouse gerekli ıps min 400 olsun istiyorum
Ninjutso Sora
Lamzu Atlantis
Lamzu Atlantis Mini
Pulsar x2/x2 mini
Buraya kadar olan önerilerime wraith esports üzerinden bakın.

Razer Viper v2 Pro

Mouse alırken gecikmeye takılmayın;
Skatez kalitesi(%100 ptfe olması en iyisidir ama her ptfe aynı değil)
Switch
Sensör
Shape
Ağırlık

Attığım mouselerin hepsi çok iyi bir kıyas yapmamız zor, elinize uygun olanı alın.

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Ninjutso Sora
Lamzu Atlantis
Lamzu Atlantis Mini
Pulsar x2/x2 mini
Buraya kadar olan önerilerime wraith esports üzerinden bakın.

Razer Viper v2 Pro

Mouse alırken gecikmeye takılmayın;
Skatez kalitesi(%100 ptfe olması en iyisidir ama her ptfe aynı değil)
Switch
Sensör
Shape
Ağırlık

Attığım mouselerin hepsi çok iyi bir kıyas yapmamız zor, elinize uygun olanı alın.
teşekkür ederim

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Palm için küçük biraz ve yurtdışından gönderiliyor. Wraith direk türkiyeden gönderiyor
çok arada kaldım çok seçenek var glorious mode d minus elime aşırı uygun gözüküyor boyut olarak

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
hocam şuan kullandığım mouse boyutu ile elime en uygun gelecek olan sanırım model d minus ve ergo bir mouse istediğimi fark ettim önerileriniz için teşekkür ederim ergo ve bu boyutlarda başka öneriniz var mı acaba

Razer DeathAdder V2 Pro bana cazip gelsede boyutunun raahtsız edeceğini düşündüğüm için vazgeçtim​

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
hocam şuan kullandığım mouse boyutu ile elime en uygun gelecek olan sanırım model d minus ve ergo bir mouse istediğimi fark ettim önerileriniz için teşekkür ederim ergo ve bu boyutlarda başka öneriniz var mı acaba

Razer DeathAdder V2 Pro bana cazip gelsede boyutunun raahtsız edeceğini düşündüğüm için vazgeçtim​

Pulsar Xlite

bestrockn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Glorious mouse modelleri çok şık güzel ve hafif. Fakat şunu eklemeliyim, delikli tasarımı yüzünden ciddi bir şekilde kirleniyor, toz doluyor. Evde kedi köpek varsa tüy birikiyor. temizleme açısından da rahat değil.

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
hocam her yerini delik olması ve ultra hafif olması rahatsız eder mi acaba

Glorious mouse modelleri çok şık güzel ve hafif. Fakat şunu eklemeliyim, delikli tasarımı yüzünden ciddi bir şekilde kirleniyor, toz doluyor. Evde kedi köpek varsa tüy birikiyor. temizleme açısından da rahat değil.
sökemiyor muyuz hocam mouseu kedi köepk yokta saçım çok dökülüyor

bestrockn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
hocam her yerini delik olması ve ultra hafif olması rahatsız eder mi acaba

sökemiyor muyuz hocam mouseu kedi köepk yokta saçım çok dökülüyor
Bir kısmı çok zor da olsa sökebiliyorsun ama altında hala ulaşamadığın toz ve tüyler kalıyor.

Bir kısmı çok zor da olsa sökebiliyorsun ama altında hala ulaşamadığın toz ve tüyler kalıyor.
Siyah modeli olduğu için beyaza göre yine toz ve tüyler falan belli olmaz sanırım. Ama çok titizsen yine de bir düşün :D

KS

bclk53

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75

Siyah modeli olduğu için beyaza göre yine toz ve tüyler falan belli olmaz sanırım. Ama çok titizsen yine de bir düşün :D
pulsar xlite da delikli kafayı yicem :D ergo deliksiz dv2 pro var oda elime çok büyük gelir

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,985
pulsar xlite da delikli kafayı yicem :D ergo deliksiz dv2 pro var oda elime çok büyük gelir
Sorun olmaz delikli olması

Anakartlar kaplı olduğu için ufak bi fönle tamamen temizlenir çünkü her tarafı boşluk toz tutanmıyor kendimde delikli kullanıyorum

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri