Pulsar xlite'ı bilmiyorumpulsar xlite da delikli kafayı yicemergo deliksiz dv2 pro var oda elime çok büyük gelir
Pulsar xlite'ı bilmiyorumpulsar xlite da delikli kafayı yicemergo deliksiz dv2 pro var oda elime çok büyük gelir
teşekkürlerPulsar xlite'ı bilmiyorumben glorious model mouse için söyledim sadece. Belki pulsar daha iyidir bu konuda.
Bu arada kullandığınız mouse elinize uyuyorsa model söyleyin ona yakın önereyimteşekkürler
dediğin olay n kadar surede oluyor kral ve ne kadardır kullanıyorsun deneyeımını aktarır msıınPulsar xlite'ı bilmiyorumben glorious model mouse için söyledim sadece. Belki pulsar daha iyidir bu konuda.
Hocam ben hyperx haste kullanıyorum anakartın olduğu kirlenebilecek kısım tamamen kaplı ve altı boş içinde toz tutunamıyor pulsardada aynı şekilde.dediğin olay n kadar surede oluyor kral ve ne kadardır kullanıyorsun deneyeımını aktarır msıın
minus falan bilmem bende model D kablolu var beyaz mat çok güzel mouse kaç kere düştü falan sapasağlam sorunsuzdostlar bu fare ile logitech g pro x superlight arasında kaldım açıkcası arada 1300tllik bir ifyat farkı var sizce değer mi yoksa glorious alıp geçiyim mi profesyonel olarak fps oyunları oynuyorum gecikme konusunda beni tatmin eder mi? kullanan varsa deneyimlerini aktarırsa sevinirim![]()
Glorious Model D Minus Kablosuz Gaming Mouse Mat – Siyah
4 GHZ KABLOSUZ BAĞLANTI Model D- Wireless, endüstride öncü kablosuz bağlantısıyla sinir bozucu gecikmeleri ortadan kaldırır. İçinde bulunan son teknoloji, çift tıklama ve tepkisizliği önleyerek…www.gaming.gen.tr
Aynı modelin minnakıminus falan bilmem bende model D kablolu var beyaz mat çok güzel mouse kaç kere düştü falan sapasağlam sorunsuz
teşekkürlerHocam ben hyperx haste kullanıyorum anakartın olduğu kirlenebilecek kısım tamamen kaplı ve altı boş içinde toz tutunamıyor pulsardada aynı şekilde.
teşekkürler kral yorumun içinminus falan bilmem bende model D kablolu var beyaz mat çok güzel mouse kaç kere düştü falan sapasağlam sorunsuz