Yardım Goodram Irdm Rgb Ram Hakkında

Rzr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba arkadaşlar kısa ve öz. 4x8 şeklinde toplamda 32 gb 3600mhz cl18 Goodram ırdm rgb ramler kasamda takılı. Bu ramlerden soldaki iki ramin rgbsi normal yağ gibi uyumlu bir şekilde akıyor ancak sağdaki iki ramin rgbsi ise uyumsuz ve çirkin akıyor. Anakartım Rog strix b550 f gaming wifi II. Aura sync indirdim ancak soldaki iki ramin rgblerini kontrol edebiliyorum. Sağdaki iki ram aynı şekil uyumsuz asenkron kalıyor gökkuşağı şeklinde akıyor. Araştırıyorum ancak bir çözüme varamadım. Benden başka bir arkadaşta aynı sıkıntıyı yaşıyor. O da aynı ram kullanıyor.

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
Sanırım bu serinin iki farklı modeli var. Biri böyle kontrol yapılabilirken diğeri yapılamıyor. Genelde itopyada satılıyor kontrolsüz olan.

KS

Rzr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
NOT: Asus aura synci silip tekrar indirmiştim ancak düzelmedi.

Sanırım bu serinin iki farklı modeli var. Biri böyle kontrol yapılabilirken diğeri yapılamıyor. Genelde itopyada satılıyor kontrolsüz olan. hocam ciddi misin ya
Sanırım bu serinin iki farklı modeli var. Biri böyle kontrol yapılabilirken diğeri yapılamıyor. Genelde itopyada satılıyor kontrolsüz olan.
Abi ciddi misin ?

Ama kendi sitesinde kontrol edilebiliyor yazıyordu. Ağzım açık kaldı şuan.

Son düzenleme:

Lory

Monitör Uzmanı
Monitör Uzmanı
Tepki
789
NOT: Asus aura synci silip tekrar indirmiştim ancak düzelmedi.

Abi ciddi misin ?

Ama kendi sitesinde kontrol edilebiliyor yazıyordu. Ağzım açık kaldı şuan.
Yani bu kesin bir bilgi değil. Son zamanlarda bu ram ile ilgili konulara baktım ve böyle bir sonuç çıkardım. Bazılarında rahatça kontrol edilebiliyor bazılarında hiç kontrol edilemiyor. Hatta birisi ayrı ayrı almış bir 2x8 sistemle gelmiş diğeri 2x8 i itopyadan almış ve itopya da olan sorunlu çıkmış sizin gibi.

KS

Rzr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yani bu kesin bir bilgi değil. Son zamanlarda bu ram ile ilgili konulara baktım ve böyle bir sonuç çıkardım. Bazılarında rahatça kontrol edilebiliyor bazılarında hiç kontrol edilemiyor. Hatta birisi ayrı ayrı almış bir 2x8 sistemle gelmiş diğeri 2x8 i itopyadan almış ve itopya da olan sorunlu çıkmış sizin gibi.
Ne yapmam lazım peki abi hiçbir forumda bulamıyorum çözümü.

aedonN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
bendede aynı soru var ve evet bende itopyadan aldım ama goodram in sitesinde sadece 1 model var ve itopyadan aldığım ramlerde aynı seri numarasına sahip sanırım bende iade edeceğim

requielme

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
aynı sorun bendede var arkadaşlar asus b660 plus d4 anakartım var 2 tanesi kontrol ediliyor.2 tanesi kontrol edilmiyor.Kontrol edilenler sinerjiden almıştım.Kontrol edemediğim ramleride itopyadan almıştım.İtopyada satılan seride bir problem var galiba

• Beğen
Reactions: Rzr
KS

Rzr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
aynı sorun bendede var arkadaşlar asus b660 plus d4 anakartım var 2 tanesi kontrol ediliyor.2 tanesi kontrol edilmiyor.Kontrol edilenler sinerjiden almıştım.Kontrol edemediğim ramleride itopyadan almıştım.İtopyada satılan seride bir problem var galiba
Problem değil aga rainbowmuş o ramlerin ikisi. İtopyadan aldıkların. Boşsa girdiğim zaman seti numaraları farklı çıktı. Rgb olanları farklı rainbıw olanları farklı.

requielme

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Beni
Problem değil aga rainbowmuş o ramlerin ikisi. İtopyadan aldıkların. Boşsa girdiğim zaman seti numaraları farklı çıktı. Rgb olanları farklı rainbıw olanları farklı.
Benimde aynı şekilde farklı çıktı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri