GÖRÜNTÜ ALAMIYORUM

srkncyc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba;

Yeni sistem topladım ancak ne yaptıysam görüntü alamıyorum. Monitöre de bağladım, Tc ye bağlıyorum sinyal yok uyarısı veriyor. Bios ekranı gelmemektedir. Sistem Özellikleri;

Anakart: A320M S2H
İşlemci: Ryzen 3 1200
Ram: Gskill ripjawsv 8gb 3000mhz
Ekran Kartı: Asus ph-rx550-4g-m7
Power: Gametech-550w 80 plus bronze

Yardımlarınızı rica ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Aldığınız işlemcinin kod numarasını kontrol eder misiniz. Bu YD1200BBM4KAE versiyon eski sürüme ait kod numarası ve anakartınızın ilk BIOS sürümü ile çalışabiliyor yani destek var BIOS güncellemesi olmadan ama birde revizyonlu R3 1200 modeli var oda YD1200BBM4KAF bu kod numarasına sahip eğer bu AF sürüm sizdeki işlemci ise anakartı F20 BIOS srümüne güncellemeniz gerekecek ancak bu şekilde görüntü alabilirsiniz. Bu işlemi yapmanız içinde eski nesil bir işlemciye ihtiyacınız var.

Eğer bu değilse sorun eski işlemci varsa RAM slotlarınızı değiştirmeyi deneyin doğru slot numarasında değilse RAM sorunu bu yapıyor olabilir.

KS

srkncyc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yorumunuz için teşekkürler. Bende ki işlemcide ki kod 2 side değil YD1200BBAEBOX bunda da mı aynı sorun mevcuttur.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Sonucu bildirin ki başka bu tarz bir sorun yaşayan olursa ona destek olsun. Anakart üreticisi net cevabı verecektir vermese bile benden daha net bir şeyler söylemesi gerek. Eğer yok çözüm olmazlarsa duruma yine bakarız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri