Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Adobe programları, corel draw vs grafik programlarını en iyi şekilde çalıştıracak bilgisayar önerilerinizi bekliyorum. 5 ila 10 bin TL arası bütçem vardır. Teşekkür ederim
Toplam : 9.000 TL Hepsiburada.comdan alınan SSD ile.
Ben böyle birşey düşündüm. Gerisi sende, bende 3D çizim işleri yapıyorum İşlemci Çekirdek sayısı 3D Render için önemli. Ekran Kartı CUDA sayısı Adobe Premier gibi programlar için önemli, SSD hızı yazma işlemi için önemli ve RAM miktarı hepsi için önemli. Ortaya bu ekomide en fazla böyle birşey çıkıyor. 12.000 TL 'ye çıkabilirsen Render için AMD Ryzen R9 1920X Soket TR4 12 Çekirdek bu işlemciye, yada Adobe Premiyer için GTX 1070 Ti modeline yükseltebilirsin. Ama bu halde sistem gayet iyi.
Sadece iş yada iş ve oyun odaklı Arma Computer 'a bakabilirsin hazır sistemler ve sen bütçene göre ayarlıyorsun parçaları. Yada teknobiyotik.com veya itopya.com gibi sitelerin hazır sistemlerine bakabilirsin. Ben itopya ve teknobiyotik için kontrol ettim bundan daha iyi bir render sistemi yok. Benim önerdiğimi almak istemiyorsan Arma Computer 'a bakman iyi olur servisleride var.
Eğer daha çok video düzenleme üzerine ve arada 3D Render alabilecek bir sistem istersen işlemciyi düşürüp NVIDIA Quadro P4000 veya GTX 1080 Ti 'li bir sistem öneririm.