Amazon Almanya tarafından satılıyor. 3200 Mhz ve CL16. Bu ramleri bu fiyatlara TR'den almak çok düşük bir ihtimal.
Yongası kaliteli ufak bir ayar ile bu veya daha yüksek frekansa çıkar bu bellek.Şunun 16-16-16-36’sı olsa![]()
Bro muhtemelen son üretimden kalan ramler , yurt dışı forumlarında çiplerin berbat olduğunu söylüyorlar , çok araştırdım bu ramleri . Samsung çipli silver ve gold lar dehşet paralara satılıyor. Acayip hoş ram. Ama samsung bellek çıkmama ihtimali aşırı yüksek.Yongası kaliteli ufak bir ayar ile bu veya daha yüksek frekansa çıkar bu bellek.
Ben bunları ilk çıktığı dönemlerde incelemiştim iyiydi yongaları. Sonradan bozmamışlardır ya güncelde bir rehber vs. var mı kontrol ettin mi?Bro muhtemelen son üretimden kalan ramler , yurt dışı forumlarında çiplerin berbat olduğunu söylüyorlar , çok araştırdım bu ramleri . Samsung çipli silver ve gold lar dehşet paralara satılıyor. Acayip hoş ram. Ama samsung bellek çıkmama ihtimali aşırı yüksek.
Çok fazla Gskill ram çıktı. Belki bu model için değil ama Trient Z ve neo’nun bulunabilen modelleri bad bin :/Ben bunları ilk çıktığı dönemlerde incelemiştim iyiydi yongaları. Sonradan bozmamışlardır ya güncelde bir rehber vs. var mı kontrol ettin mi?