Dosya doğrulama bazen %100 verimli çalışmıyor. Şuan ki yaptığınız işlemde işe yaramazsa tekrar kuracaksınız gibi duruyor.Hocam bunu yaptım şu anda bir şey indiriyor bu da olmazsa mecbur yeniden kurucaz:/
Dosya doğrulama bazen %100 verimli çalışmıyor. Şuan ki yaptığınız işlemde işe yaramazsa tekrar kuracaksınız gibi duruyor.Hocam bunu yaptım şu anda bir şey indiriyor bu da olmazsa mecbur yeniden kurucaz:/
hocam konu ile alakasız ama crackli oyun indirmek için site öneriniz var mı?Dosya doğrulama bazen %100 verimli çalışmıyor. Şuan ki yaptığınız işlemde işe yaramazsa tekrar kuracaksınız gibi duruyor.
Crack desteği verilmiyor forumda.hocam konu ile alakasız ama crackli oyun indirmek için site öneriniz var mı?
GTA 5 yeni nesil için tekrar çıkış yapacak ve oyun grafiksel anlamda ve uyumluluk anlamında tekrar revize görecek. Zaman veremiyorum ama indirmemeyi düşünürseniz yeni nesil güncellemesini bekleyebilirsiniz.Evet hocalarım 30 dk dan fazla sıkıntısız oynadım lakin bir sonraki görevin bitişinde tekrar hata vermeden oyundan attı ve oyunu bilgisayardan kaldırdım bu internet hızıyla oyunu tekrar yüklemem birkaç günümü alacağı için tekrar yükler miyim bilmiyorum olurda yüklersem sonuçları yazarım yardımlarınız için teşekkür ederim iyi forumlar.
Tamamdır hocamCrack desteği verilmiyor forumda.