Gta5 Enhanced Sürümünde Fi̇vem

EmreBey42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Gençler bilgisayarı yeni aldım rp oynamak için gta aldım epic gamesten enhaced version varmış birkaç kişiye sorduğumda legacy olmasada olur oynatır demişlerdi şuan fivem yüklüyorum ve legacy istiyor ne yapmam gerek nasıl açarım

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
Gençler bilgisayarı yeni aldım rp oynamak için gta aldım epic gamesten enhaced version varmış birkaç kişiye sorduğumda legacy olmasada olur oynatır demişlerdi şuan fivem yüklüyorum ve legacy istiyor ne yapmam gerek nasıl açarım
kütüphanen de premium edition da yok mu? Yanlış olabilir ama gta enhaced grafikleri biraz iyileştirilmiş sürüm premium edition da standart sürüm diye biliyorum premium da varsa onu kur

KS

EmreBey42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
normal kurulum ile gelebiliyor mu yoksa ayrı olarak mı nasıl indirebilirim epic kütüphanesinden bilginiz varmıdır

erenkut

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
17
normal kurulum ile gelebiliyor mu yoksa ayrı olarak mı nasıl indirebilirim epic kütüphanesinden bilginiz varmıdır
Eğer aldığın gta ya premium edition ek olarak gelmediyse maalesef yapılacak bir şey yok.

Bu linkte aşağıda 15 dolar şuan da. Enhanced ve legacy var. Buradan alman gerekecek, epic dekini iade edebiliyorsan iade edersin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri