Merhabalar gtg 1 ms ips panel f/p bildiğiniz monitörler var mı
Bütçe nedir?Merhabalar gtg 1 ms ips panel f/p bildiğiniz monitörler var mı
Hocam max 6 bu dell gtg değil hocam bugün kargodan geldi 6 ms olarak görünüyor testlerde ayarını ben mi yapamadım bilmiyorum o yüzden gtg almayı düşünüyorum ms düşürürsem gtg almayı düşünmem şahsenBütçe nedir?
![]()
Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ürün 1ms GTG.Hocam max 6 bu dell gtg değil hocam bugün kargodan geldi 6 ms olarak görünüyor testlerde ayarını ben mi yapamadım bilmiyorum o yüzden gtg almayı düşünüyorum ms düşürürsem gtg almayı düşünmem şahsen
evet 1 ms gtg sahip oldugu halde arkadas nedense 6 ms teste cıktıgını söylemekteÜrün 1ms GTG.
Ekli dosyayı görüntüle 21171
![]()
Dell 24 Inch Gaming Monitor - G2422HS : Computer Monitors | Dell USA
View Dell 24-inch Gaming monitor (G2422HS) with a 1ms response time, 165Hz refresh rate, AMD FreeSync Premium, or shop all external computer monitors at Dell.com.www.dell.com
Ürün 1ms GTG.
Ekli dosyayı görüntüle 21171
![]()
Dell 24 Inch Gaming Monitor - G2422HS : Computer Monitors | Dell USA
View Dell 24-inch Gaming monitor (G2422HS) with a 1ms response time, 165Hz refresh rate, AMD FreeSync Premium, or shop all external computer monitors at Dell.com.www.dell.com
Hocam benim üründe mi sorun varevet 1 ms gtg sahip oldugu halde arkadas nedense 6 ms teste cıktıgını söylemekte
Hocam gerekli ssleri attım benlik bir sorun mu acabaAtılan monitör 1ms gtg, benim eski monitörüm