gtx 1060 gsync olmayan monitörde kullanma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
BEYLER HAYIRLISIYLA BU KARTI AZ ÖNCE SİPARİŞ VERDİM
TEK SORUN BENDE G SYNC MONİTÖR YOK 
YANİ ELİMDEKİ KULLANDIĞIM MONİTÖR 1600X900P DÜZ BİR LCD EKRAN 
BİR SIKINTI YARATIRMI ACABA KARTTAN YANA ALIR TAKTIRIRIZ GÖRÜNTÜ VERMEZ VS. ?
ŞUAN EKRAN KARTSIZ KULLANIYORUM İ 7 7700K İŞLEMCİNİN HD GRAPHİCS 630 U İLE 
İNŞALLAH BİR SIKINTI ÇIKMAZ 
SİZCE ?
https://www.vatanbilgisayar.com/msi...6gb-gddr5-192bit-nvidia-dx12-ekran-karti.html

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
G-Sync veya FreeSync olayı sadece ekran kartının verdiği FPS 'in monitörün tazeleme hızına yetişemediği durumlarda ortaya çıkan yırtılmaların ortadan kalkması durumunda işe yarayan bir teknoloji. Genelde düşük kartlarda bu sorun çok olur ama kartınız gayet güçlü bir kart. Hiçbir sorun yaşamazsınız G-Sync veya FreeSync olmasada olur kullanabilirsiniz. Ancak size tavsiyem 1080p bir monitör alın en kısa zamanda. Şuan kullandığınız monitörde muhtemelen HDMI veya DP portu yoktur diye düşünüyorum muhtemelen VGA bağlantınız var monitörde bu hem ekran kartınızın hakkı olan görüntü kalitesini alamamanıza ve sebep olur hemde çözünürlük olarak GTX 1060 'ın gücünü anlayamazsınız. Ayrıca eğer VGA ise monitörünüz ekran kartınız için VGA to DP yada VGA to HDMI bir çevirici almalısınız yoksa bağlayamazsınız ekran kartını monitöre. Eğer monitörünüzde DP veya HDMI çıkışı varsa sorun yok kullanabilirsiniz tek sorun olacak şey bu.

KS

Cemalettin Bayraktar

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
129
ugur.gozaydin' Alıntı:
G-Sync veya FreeSync olayı sadece ekran kartının verdiği FPS 'in monitörün tazeleme hızına yetişemediği durumlarda ortaya çıkan yırtılmaların ortadan kalkması durumunda işe yarayan bir teknoloji. Genelde düşük kartlarda bu sorun çok olur ama kartınız gayet güçlü bir kart. Hiçbir sorun yaşamazsınız G-Sync veya FreeSync olmasada olur kullanabilirsiniz. Ancak size tavsiyem 1080p bir monitör alın en kısa zamanda. Şuan kullandığınız monitörde muhtemelen HDMI veya DP portu yoktur diye düşünüyorum muhtemelen VGA bağlantınız var monitörde bu hem ekran kartınızın hakkı olan görüntü kalitesini alamamanıza ve sebep olur hemde çözünürlük olarak GTX 1060 'ın gücünü anlayamazsınız. Ayrıca eğer VGA ise monitörünüz ekran kartınız için VGA to DP yada VGA to HDMI bir çevirici almalısınız yoksa bağlayamazsınız ekran kartını monitöre. Eğer monitörünüzde DP veya HDMI çıkışı varsa sorun yok kullanabilirsiniz tek sorun olacak şey bu.

evet monitörüm vga çıkışlı ve hdm a dönüştürücü ile kullanıyorum
ekran kartı olmadığı için anakarta bağlı ordanda i7 7700k işlemcinin grafiğine
en az 4-6 ay arası gibi bir süre monitör alamayacağım umarım sıkıntı olmaz
900p de ultra ayarda oynamaya gayret göstereceğim ki darboğaz vs. sıkıntı yaşamamak için
hepinize çok teşekkür ederim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Dönüştürücünüzde varsa hiçbir sıkıntı yaşamazsınız sorun yok bu konuda. Ancak dediğim gibi 1080p bir monitör GTX 1060 6G için çok daha iyi bir deneyim sunar size ileride umarım bir monitöre upgrade yapabilirsiniz. Başka sorularınız için yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri