Dunden beri 4 kere ayni sorunu yasadim. Ilk olarak Dun 2 el ust uste CS GO girdik ve ikinci elin ortasinda aniden durduk yere goruntu gitti fakat Discord, Spotify gibi programlari aktif kullanabiliyordum(CS:GO da ki sesler de dahil.Kulaklik oldugu icin rahatlikla ne oldugunu anlayabildim). Sonra bilgisayarin asiri isinmis oldugunu anladim fan hizi %100'du (GTX 1080 fan hizi %100 iken acayip fan sesi cikartir ordan biliyorum). Pc yi tusundan kapattim. 10 dakika sonra tekrar actim ayni sorunu yasadim fakat pc de hic isinma yoktu. Sabah tekrar actim bu sefer ekran karti duzgun calisiyor fakat ekrana goruntu gelmiyordu. Tusundan res atinca duzeldi. Az once tekrar aynisi oldu fakat yine isinma yoktu fan hizi %100'du. Ekran kartini ramleri islemciyi islemci sogutucuyu kablolari tek tek sokup temizleyip taktim. Kablolara 2 3 defa sokup taktim. Belki ekran soketi ile alakalidir diye dp den hdmi a gecis yaptim fakat sonuc degismedi. Sorun yazilimsal mi donanimsal mi anlayamadim. cpu-z Msi olsun Msi'in diger programlari olsun hepsine baktim sikinti cikmadi. Bir stres testi kaldi onu da birazdan yapacagim. Bu arada pc mi her hafta temizlerim. Temiz kurulumla driverlari silip yukledim.Windows guncellemesiyle alakali mi yoksa baska bir sey ile mi bilmiyorum. Windows ve driverlar guncel. Yardimlarinizi bekliyorum. Tesekkurler.