Soru Güç Kaynağı Inceleme

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bugün thermaltake smart bx1 750w 80plus bronze güç kaynağı aldım indirimde 2990 tl ye kutusunu daha açmadım corsair cx 750 de aynı fiyatta vardı ben thermaltake tercih ettim sizce bunu kullansam corsairi ararmıyım yoksa iade edip corsair le değiştirsemmi diye düşünüyorum tavsiyeniz nedir arkadaşlar biraz acele ettim biliyorum ama indirimdeydi o yüzden böyle Bi aksiyona karıştım maalesef 😁

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Bugün thermaltake smart bx1 750w 80plus bronze güç kaynağı aldım indirimde 2990 tl ye kutusunu daha açmadım corsair cx 750 de aynı fiyatta vardı ben thermaltake tercih ettim sizce bunu kullansam corsairi ararmıyım yoksa iade edip corsair le değiştirsemmi diye düşünüyorum tavsiyeniz nedir arkadaşlar biraz acele ettim biliyorum ama indirimdeydi o yüzden böyle Bi aksiyona karıştım maalesef 😁
CX750 daha iyi hocam birde o kadar Cratos Lite öneren oldu siz genede Thermaltake aldınız şiddetle önerim iade edip Cratos Lite almanız.
Markaya güvenemiyorsanız güvenilmeyecek tarafı yok Rajintek uzun zamandır piyasada.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
CX750 daha iyi hocam birde o kadar Cratos Lite öneren oldu siz genede Thermaltake aldınız şiddetle önerim iade edip Cratos Lite almanız.
Markaya güvenemiyorsanız güvenilmeyecek tarafı yok Rajintek uzun zamandır piyasada.
Vatandan almıştım kutusunu jelatinini açmamışım iade yapılmymş mevzuat gereği nasıl saçma bişey bu illa uğrştrcklar yemin ediyorum

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Vatandan almıştım kutusunu jelatinini açmamışım iade yapılmymş mevzuat gereği nasıl saçma bişey bu illa uğrştrcklar yemin ediyorum
Hocam o iş çok uzadı o zaman isterseniz hiç uğraşmayın onu kullanın ama hatayı başta yaptınız.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam o iş çok uzadı o zaman isterseniz hiç uğraşmayın onu kullanın ama hatayı başta yaptınız.
Kavga dövüş iade alıcaklarını ilettiler corsair cx750 alıp geçicem pişman olmam dimi bidaha uğrşmym corsair fiyatı şu an 3000 tl amazonda umarım kronik sorunu yoktur

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Kavga dövüş iade alıcaklarını ilettiler corsair cx750 alıp geçicem pişman olmam dimi bidaha uğrşmym corsair fiyatı şu an 3000 tl amazonda umarım kronik sorunu yoktur
Hocam CX750 bildiğim kadarıyla iyi bir model ama neden hep Cratos Lite'ı es geçiyorsunuz bu bütçede çok f/p illa marka istiyorsanız High Power Element Revo var Dünyadaki çoğu laptop'un adaptörlerini üreten Delta'nın GPS 750w 80+Gold versiyonu var.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam CX750 bildiğim kadarıyla iyi bir model ama neden hep Cratos Lite'ı es geçiyorsunuz bu bütçede çok f/p illa marka istiyorsanız High Power Element Revo var Dünyadaki çoğu laptop'un adaptörlerini üreten Delta'nın GPS 750w 80+Gold versiyonu var.
Cratos markasına güvenemiyorum hocam tanındık Bi marka olmadığı için

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
PSU da markadan ziyade iç yapı kalitesi önemli
Thermaltake psu mu iade etmeme kararı aldım incelemelerim sonucunda kullanıcam corsair cx750 ile değiştrcktm vazgeçtim thermaltake ile ilgili şikayet okumadım corsair de şikayetler mevcut bu yüzden böyle karar aldım

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
Thermaltake psu mu iade etmeme kararı aldım incelemelerim sonucunda kullanıcam corsair cx750 ile değiştrcktm vazgeçtim thermaltake ile ilgili şikayet okumadım corsair de şikayetler mevcut bu yüzden böyle karar aldım
Hocam şikayet olmaması daha kaliteli olduğu anlamına gelmez iade şansınız varsa edip CX750 alın iç bileşenleri daha kaliteli diye biliyorum.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
İade şansım var daha açmadım ama kafam karıştı artık 1 tane iyi kaliteli bişey alıp daha sonra sorun yaşamak istemiyorum cx750 alıcam onda sorun çıkarsa uğrşcm yine thermaltake bu kadar kötümü gerçekten kaç tane vatanla bilgisayarla görüştysem hepsi thermaltake corsair aynı kalite diyor ikiside olur diyor arada kaldım resmen

Monster Form

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
148
İade şansım var daha açmadım ama kafam karıştı artık 1 tane iyi kaliteli bişey alıp daha sonra sorun yaşamak istemiyorum cx750 alıcam onda sorun çıkarsa uğrşcm yine thermaltake bu kadar kötümü gerçekten kaç tane vatanla bilgisayarla görüştysem hepsi thermaltake corsair aynı kalite diyor ikiside olur diyor arada kaldım resmen
Hocam o kalite işini vatan belirlemiyor,thermaltake kötü değil fakat CX750 biraz daha iyi ama en iyi tercih attığım Rajintek olurdu ama güvenemediniz bir türlü.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Hocam bende Cougar VTE X2 750w var hazır sistem olarak aldım memnunum şuanda ama sizin dediğiniz 2 PSU'da benim Cougardan üstün.
12 gibi evde olrm hocam size değerleri paylaşıcam thermaltake psu nun yarına kadar bklcm hazırsa kullandığım psu var zaten açarsam iade olmaz eğer vermek istersem bakalım kısmet artk

Corsair Cx750 kullanan tanıdığınız varmı hocam çevrenizde şikayet vs duydunuz mu bu modelle ilgili

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Corsair ve thermaltake üst serilerde ikisi de çok kalitelidir. NZXT, Highpower Xpg vs, kaliteli ürünlerin çoğunda coilwhine ya da açılış kapanışta role sesi gibi durumlar yaşanıyor. Bunlar normal karşılanıyor.

KS

Engin147

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Corsair ve thermaltake üst serilerde ikisi de çok kalitelidir. NZXT, Highpower Xpg vs, kaliteli ürünlerin çoğunda coilwhine ya da açılış kapanışta role sesi gibi durumlar yaşanıyor. Bunlar normal karşılanıyor.
Şimdi ben ne yapıcam bilmiyorum kararsızlık yine başladı 😂

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
448
Şimdi ben ne yapıcam bilmiyorum kararsızlık yine başladı 😂
Kararsız kalınacak bir durum yok kimsenin alma dediği powerboost parça üreticisi belli olmayan Psu aldım canavar gibi de çalışıyor, bütçene uygun olanı alıp geçersin.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Senin bütçende böyle sağlam bir PSU var hala corsair diyorsun, yapma gözünü seveyim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri