Güç kaynağı önerisi

Hangisi ?

• Aerocool 600w 160tl

Kullanılan: 0 0.0%
  • Cooler Master 500w 145tl

Kullanılan: 2 100.0%
  • Everest 500w 150 tl

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    2

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]Arkadaşlar sizce hangisi ben 3.fotoğraftaki aerocool vx-600u düşünüyorum çünkü hem %80 i aşan politikası var hem 600w hem 160 tl çok uygun fiyat ve birüsrüü doğa koruma şeysi vs var[/font][/font]

[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]sizce hangisi ? sistemim 350 watt falan tutuyor ama yükselteceğim yavaş yavaş[/font][/font]

[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]https://hizliresim.com/7DLzBN[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]https://hizliresim.com/PDV97O[/font][/font]
[font=Helvetica, Arial, sans-serif][font=Helvetica, Arial, sans-serif]https://hizliresim.com/g6GaPO[/font][/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Ben olsam Cooler Master alırdım. Diğer markalar bu güç kaynağı işine yeni yeni girdiler bu yüzden yıllardır tecrübesi olan bir firmadan almak ileriye dönük mantıklı karar olur. Bu arada resimler açılmıyor ve bu fiyatlara nereden ulaştınız ve güç kaynakları 80+ sertifikalımı buna belirtirseniz iyi olur sertifikasız güç kaynağı kullanmanızı önermem.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Kendim cooler master 500w 80+ sertifikalı bir psu kullanıyorum gayet de memnunum.Bu arada Uğur'un dediklerine katılıyorum psu alırken ''COOLER MASTER''-''THERMALTAKE''-''CORSAİR'' den şaşmayın....

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
FPS en büyük üreticidir ve Seasonic / High Power gibi markalar onu takip eder. Diğer üreticilerin bazılarının iç yapısınıda bu firmalar yapar ama bilindik markalardan şaşmamalısın. Bu saydığım markalara ek olarak CORSAIR / Cooler Master / Thermaltake / GIGABYTE / SilverStone gibi markalar en iyi ve kaliteli güç kaynaklarını yapan firmalardır.

KS

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
ugur.gozaydin' Alıntı:
Ben olsam Cooler Master alırdım. Diğer markalar bu güç kaynağı işine yeni yeni girdiler bu yüzden yıllardır tecrübesi olan bir firmadan almak ileriye dönük mantıklı karar olur. Bu arada resimler açılmıyor ve bu fiyatlara nereden ulaştınız ve güç kaynakları 80+ sertifikalımı buna belirtirseniz iyi olur sertifikasız güç kaynağı kullanmanızı önermem.

ankettekiler zaten sıkıntı yok fiyatlar 2.el sahibinden neredeyse kullanılmamış ürünler aerocoolda 80+sertifika var

everest eps,5500
aerocool vx-600
Cooler master rs-500
ürünler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
80+ olan Aerocool ise alabilirsin yeni güç kaynağı işinde ama hiç sıkıntı yaşayanı görmedim duymadım. Kaliteli diğer yaptığı ürünler ama bunlar haricinde dediğim markaların 80+ olanlarını araştırıp bulabilirsen onlardan birisini al. Everest önermem Coolar Master ise 80+ değil ve çok eski bir güç kaynağı. 3 'ü arasında Aerocool mantıklı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri