güç kaynağı sorusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
İçerisinde PSU mevcut yazıyor zaten ama bence PSU ve Kasa seçiminizi ayrı ayrı yapın. Daha kaliteli bir PSU alabilirsiniz ki PSU sistemin en önemli bileşenidir. Bütçe 1000 TL mi?

KS

ardayildirim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
İçerisinde PSU mevcut yazıyor zaten ama bence PSU ve Kasa seçiminizi ayrı ayrı yapın. Daha kaliteli bir PSU alabilirsiniz ki PSU sistemin en önemli bileşenidir. Bütçe 1000 TL mi?

Uğur Bey merhabalar az önce bir PSU satın aldım foruma yazdım ancak görmediniz indirimi bitiyordu ben de ne kadar kötü olabilir Corsair diyerek şu PSU'yu 500 TL'ye aldım.

https://www.itopya.com/corsair-cv550-550w-80-bronze-120mm-fanli-psu-5/

Görüşlerinizi yazarsanız çok sevinirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Pek iyi bir ürün değil 500 TL için ama sorun yok ürün olarak iyi bir üründür. Sadece o fiyatı pek hakketmiyor.

KS

ardayildirim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Pek iyi bir ürün değil 500 TL için ama sorun yok ürün olarak iyi bir üründür. Sadece o fiyatı pek hakketmiyor.

Valla hata etmişsin kullanılmaz sorun çıkartır falan derseniz iade edeyim hemen

KS

ardayildirim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yok yok öyle bir sorun yok. Her bileşende hata olasılığı vardır ama 500 TL civarına Japon Kapsitör ve Kondansatörlü ürünler var örnek olarak High Power 600W Performance GD 80+ Gold - 550 TL bu ürün.

Buna da bakmıştım hatta almaya baya niyetlendim açıkçası sonradan indirimi görünce ona bir bakayım gibi oldu. Siz sorun yok diyorsanız güvenim tam sizlere

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yani sorun yok tabi elektronik parça ama bu HighPower ürünü alsaydınız daha çok güvenirdiniz PSU 'ya bunu diyorum. Bileşen kalitesi ne kadar iyi olursa PSU içinde ki Japon malı Kapsitör ve Kondasatörler en iyisidir daha çok güvendesiniz demektir ama bu şu demek değil HighPower üründe tamamen 100% güvenli demek değil. Sadece sorun çıkartma olasılığı çok daha düşük. Karar sizin ister iptal edip bu ürünü alın ister o Corsair ürünü kullanın.

KS

ardayildirim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yani sorun yok tabi elektronik parça ama bu HighPower ürünü alsaydınız daha çok güvenirdiniz PSU 'ya bunu diyorum. Bileşen kalitesi ne kadar iyi olursa PSU içinde ki Japon malı Kapsitör ve Kondasatörler en iyisidir daha çok güvendesiniz demektir ama bu şu demek değil HighPower üründe tamamen 100% güvenli demek değil. Sadece sorun çıkartma olasılığı çok daha düşük. Karar sizin ister iptal edip bu ürünü alın ister o Corsair ürünü kullanın.
Çok teşekkür ederim görüşleriniz için yarın bir müşteri hizmetlerini arayıp ufak bir detayı öğrenmem gerekiyor. İnşallah sonrasında hayırlı olan kararı veririm

Size ufak bir soru sormak istiyorum. Corsair PSU'larda CV ve VS serisi arasında ne fark var biliyor musunuz acaba ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ardayildirim' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:
Çok teşekkür ederim görüşleriniz için yarın bir müşteri hizmetlerini arayıp ufak bir detayı öğrenmem gerekiyor. İnşallah sonrasında hayırlı olan kararı veririm

Size ufak bir soru sormak istiyorum. Corsair PSU'larda CV ve VS serisi arasında ne fark var biliyor musunuz acaba ?

CV serisi aslında eski bir seri ama VS serisi gibi 650W güç için 2019 yılında yeniden güncellendi. VS serisininde 2018 yılı 650W güce kadar versiyonları var ve oda 2020 yılında tekrar 650W için aynı CV serisi 2020 yılı için ufak tefek iyileştirmeler ile 650W versiyon için güncellendi. 2 PSU ürünüde HEC Group tarafından geliştirilen platform üzerine inşa edilmiş birebir kablo sayısına kadar aynılar. Fark sadece CV ürünü priz yapısı olarak avrupa haricindeki diğer ülkelere uygun satılan bir ürün ailesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri