Fiyat/Performans [Güncelleme] Enucuzsistem.com - Tüm Özelleştirme Kombinasyonlarını Sizin İçin Tarıyorum!

Rahasam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sadece kasa mı? Parçalarında en ucuzunu gösteriyor mu site

558memoli

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Güzel görünüyor..

Site güncellemelerini sık sık yapıyor musunuz ?

KS

existentia1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Sistem kıyaslamanın ilk versiyonunu yayına aldım

1766099060816.png

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Ben ürün alırken rakipleriyle kıyaslamaları konusunda epey detaycıyım. Olumlu olumsuz yanlarını araştırıp öyle seçiyorum, kullanıcıların kişisel yorumları ve videolarına kadar bakabiliyorum. Genelde bilgisayarın bir kaç parçasını değiştirerek güncelleme yoluna gidiyorum. Bu yüzden site benim pek işime yaramaz sanıyorum ama destek amaçlı ara sıra girer göz atarım. Hazır sistem alacaklara yardımı dokunacağına eminim. Biraz inceledim siteyi güzel olmuş, elinize sağlık. Karşılaştırmaya yardımı dokunabilecek özelliklere sahip. Belirli seçenekleri kafasında belirleyenler için filtreleriniz yeterli gibi ve fiyat aralığı eklemeniz de güzel olmuş.

NOT: RAM fiyatları piyasada normale döndüğü gün sanırım daha sık kullanılır.

KS

existentia1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Ben ürün alırken rakipleriyle kıyaslamaları konusunda epey detaycıyım. Olumlu olumsuz yanlarını araştırıp öyle seçiyorum, kullanıcıların kişisel yorumları ve videolarına kadar bakabiliyorum. Genelde bilgisayarın bir kaç parçasını değiştirerek güncelleme yoluna gidiyorum. Bu yüzden site benim pek işime yaramaz sanıyorum ama destek amaçlı ara sıra girer göz atarım. Hazır sistem alacaklara yardımı dokunacağına eminim. Biraz inceledim siteyi güzel olmuş, elinize sağlık. Karşılaştırmaya yardımı dokunabilecek özelliklere sahip. Belirli seçenekleri kafasında belirleyenler için filtreleriniz yeterli gibi ve fiyat aralığı eklemeniz de güzel olmuş.

NOT: RAM fiyatları piyasada normale döndüğü gün sanırım daha sık kullanılır.
Değerli yorumunuz için teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri