Güncellemeden Sonra Fps Drop Ve Performans Kaybı

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,953
Hocam benim anakart 1.4 rev di yeni bios kurdum az önce ama hala iyileşmedi acaba başka bir problemden kaynaklanıyor olabilir mi ? Dün akşam kasanın camını çıkartıp iyice bir temizledim fön makinası ile ama soğuk derecedeydi hiç sıcak olmadan yaptım sıvı soğutmanın fanlarını filan temizledim ısınma problemi yok ama işlemci 70-85 w arası güç tüketiyor fakat yinede oyunda fps drop yiyorum.
Pbo actin mi

[email protected]

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
@BeratL
Merhabalar arkadaşlar dün akşam Gigabyte app center de BİOS güncellemesi gelmişti yaptım ve Nvidia ekran kartı güncellemesini yaptım sistem PUBG de 240 fps sabit tutuyordum en baba 200 e kadar düşüyordu o da kıyamet gibi yerlerde Yasnaya Polyanada filan mesela o kadar düşerken şimdi ise 140 fps e kadar düşüyor ve sağa sola dönüşlerimde de çok fena fps drobu yiyorum bazen 120 fpse kadar bile düşüyor ve bu arada işlemci kullanımım 30 a kadar düşmüş ve sıcaklık değerleri de düşük normalde PUBG de 70-75 derecelerde gezerdi lütfen yardım edin ya 0 zevk ile oynuyorum acı çekişiyor PC

Sistemim RTX 3060Ti
36 GB 3600mhz ram
Gigabyte B550m DS3H
Ryzen 7 5800x3D
Arctic 240mm sıvı soğutma
Asus 280 HZ monitör
Hocam aynı işlemciye sahibim CS 2 gibi bir oyunda fps ve drop sorunu yaşıyorum fps 300 üstü olsa da drop giriyor biostan olduğunu düşünmeye başladım siz çözebildiniz mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri