H.o g.o ?

Leuna

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
48
Hayırlı olsun piyasa satış fiyatı en düşük 3400 gözüküyor uyguna almışsınız.

ViewSonic , bilindik ve güvenilir bir markadır pek sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Gözümde tek eksisi VA olması , bunun yerine IPS tercih edebilirdiniz. Fakat 165hz ve Adaptive Sync barındırması bu açığı kapatıyor.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Aynı paraya acerin aynı özelliklerde sadece ıps olan monitörü vardı ben onu alırdım ama g.o değil tabiki. Ips nin yerini kapatacak bir şey yok monitörde. Hayırlı olsun.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bu bütçe aralığında güzel özelliklere sahip. Yukarıda bir arkadaşımız İPS olsa daha güzel olurdu diye değinmiş, katılıyorum. Ancak bu üründe performans olarak gerisinde kalmayacaktır. Hayırlı olsun güzel fiyat.

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Son düzenleme:

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Saçmaladınız hocam
VA panel dediğimiz paneller ghosting sorununa yüzde 95 oranında sahipler. Kullanınca anlarsınız. Çok şans işi bir panel. Aşırı kaliteli veya pahalı bir VA panele sahip model almıyorsanız genelde yarısından fazlasında ghosting oluyor. Bu sorundan dolayı 2 Asus monitör değiştim ve ikisinde de vardı. IPS geçtiğim günden beri sorun yok hiç.

Son düzenleme:
KS

RedWinn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
37
VA panel dediğimiz paneller ghosting sorununa yüzde 95 oranında sahipler. Kullanınca anlarsınız. Çok şans işi bir panel. Aşırı kaliteli veya pahalı bir VA panele sahip model almıyorsanız genelde yarısından fazlasında ghosting oluyor. Bu sorundan dolayı 2 Asus monitör değiştim ve ikisinde de vardı. IPS geçtiğim günden beri sorun yok hiç.
Hocam çok can sıkıcı bir seviyedeni oyun oynarım genelde valo csgo gibi , çok belli olurmu 165 hz de

bybarisss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
70
Yüksek modellere çıkılmadığı sürece IPS modellerde Ghosting ve IPS Glow sorunu olmayan bir ips monitör göster de alalım.
Her gördüğün va panele sallamak çok saçma. Bu fiyata senden bir monitör bekliyorum

Zemheri

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,173

umeris

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
165
Yüksek modellere çıkılmadığı sürece IPS modellerde Ghosting ve IPS Glow sorunu olmayan bir ips monitör göster de alalım.
Her gördüğün va panele sallamak çok saçma. Bu fiyata senden bir monitör bekliyorum
ips glow ile ghosting problemini bir tutuyorsun çok saçma. Ghosting problemi gözü bile ciddi şekilde acıtabilen ve insanı rahatsız eden, her zaman görünür bir problem. Discord chatte, internette gezinirken, forumda, oyunlarda vb. hep fark edersin. Ama ips glow dediğimiz şey senin ne gözünü acıtır, ne de her zaman gözünün önündedir. tamamen siyah bir arkaplanı gün içinde kaç kere görüyorsun natural olarak ? çok az.

monitörler:

ayrıca va panellerin ucuz olmasının sebebi de panellerin kalitesinin iyi olmayışıdır. 3k paraya va almazdım da şahsen. ben va panele direkt kötü demiyorum fakat giriş seviye modellerde alınmaması gerek diyorum. attıklarımın fiyatı evet 2900 tl değil ama zaten kalite artışından dolayı fiyat artacak mecbur, arada 2 3k yok en azından.

Berking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
328
Hayırlı olsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri