- Tepki
- 37
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
hayırlı olsun va panel olması seni çok etkilemez güzel monitörDostlar bu monitör ü aldım h.o g.o ??![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Saçmaladınız hocamVA panel hocam geçmiş olsun.
VA panel dediğimiz paneller ghosting sorununa yüzde 95 oranında sahipler. Kullanınca anlarsınız. Çok şans işi bir panel. Aşırı kaliteli veya pahalı bir VA panele sahip model almıyorsanız genelde yarısından fazlasında ghosting oluyor. Bu sorundan dolayı 2 Asus monitör değiştim ve ikisinde de vardı. IPS geçtiğim günden beri sorun yok hiç.Saçmaladınız hocam
Hocam çok can sıkıcı bir seviyedeni oyun oynarım genelde valo csgo gibi , çok belli olurmu 165 hz deVA panel dediğimiz paneller ghosting sorununa yüzde 95 oranında sahipler. Kullanınca anlarsınız. Çok şans işi bir panel. Aşırı kaliteli veya pahalı bir VA panele sahip model almıyorsanız genelde yarısından fazlasında ghosting oluyor. Bu sorundan dolayı 2 Asus monitör değiştim ve ikisinde de vardı. IPS geçtiğim günden beri sorun yok hiç.
Yüksek modellere çıkılmadığı sürece IPS modellerde Ghosting ve IPS Glow sorunu olmayan bir ips monitör göster de alalım.VA panel dediğimiz paneller ghosting sorununa yüzde 95 oranında sahipler. Kullanınca anlarsınız. Çok şans işi bir panel. Aşırı kaliteli veya pahalı bir VA panele sahip model almıyorsanız genelde yarısından fazlasında ghosting oluyor. Bu sorundan dolayı 2 Asus monitör değiştim ve ikisinde de vardı. IPS geçtiğim günden beri sorun yok hiç.
pckolik.com
ips glow ile ghosting problemini bir tutuyorsun çok saçma. Ghosting problemi gözü bile ciddi şekilde acıtabilen ve insanı rahatsız eden, her zaman görünür bir problem. Discord chatte, internette gezinirken, forumda, oyunlarda vb. hep fark edersin. Ama ips glow dediğimiz şey senin ne gözünü acıtır, ne de her zaman gözünün önündedir. tamamen siyah bir arkaplanı gün içinde kaç kere görüyorsun natural olarak ? çok az.Yüksek modellere çıkılmadığı sürece IPS modellerde Ghosting ve IPS Glow sorunu olmayan bir ips monitör göster de alalım.
Her gördüğün va panele sallamak çok saçma. Bu fiyata senden bir monitör bekliyorum
ayrıca va panellerin ucuz olmasının sebebi de panellerin kalitesinin iyi olmayışıdır. 3k paraya va almazdım da şahsen. ben va panele direkt kötü demiyorum fakat giriş seviye modellerde alınmaması gerek diyorum. attıklarımın fiyatı evet 2900 tl değil ama zaten kalite artışından dolayı fiyat artacak mecbur, arada 2 3k yok en azından.Yüksek modellere çıkılmadığı sürece IPS modellerde Ghosting ve IPS Glow sorunu olmayan bir ips monitör göster de alalım.
Her gördüğün va panele sallamak çok saçma. Bu fiyata senden bir monitör bekliyorum