x570 gibi eski bir kart alınmaz su devirdeBu bileşenlere B450 yakışmaz. B550/X570 yonga setlerinden mümkünse en ucuzlarından değil bir anakart alınabilir. Bütçe olmadan spesifik bir ürün önermem.
X570 yonga seti eski bir yonga seti değil. Oldukça dolu özellikler sunan B550 yongasının bir üst seviyesi bir yonga setidir. AMD alacaksanız güncelde zaten 2 iyi yonga seti var ki onları da yazdım. Ucuz X570 alınmaz deseniz katılırdım ama geneline yorum yaptığınız için bu cümlenize katılmıyorum.x570 gibi eski bir kart alınmaz su devirde
Hem ucuz, hem de pahalı x570 alınmaz diyorum hocam ben genel olarak; x670 cıkana kadar amd tarafında hem f/p hem de donanım konusundan b550'dirX570 yonga seti eski bir yonga seti değil. Oldukça dolu özellikler sunan B550 yongasının bir üst seviyesi bir yonga setidir. AMD alacaksanız güncelde zaten 2 iyi yonga seti var ki onları da yazdım. Ucuz X570 alınmaz deseniz katılırdım ama geneline yorum yaptığınız için bu cümlenize katılmıyorum.
Ryzen 5000 seri veya altında bir sistem kuracak kişinin bütçesinde beklemek istemiyorsa alacağı en yüksek seviye en fazla özellik sunan anakartlar X570 ailesinde. Buradaki hatanız 2 farklı soket tipine sahip anakartları birbiriyle kıyaslamanız. İşlemciye göre yorum yapmak gerekiyor. 5600X işlemcisine X670 takamayacağına göre bütçesine göre kullanıcı şuan ki platformlardan en dolusu neyse onu seçmeli ki bu orta seviye B550/X570 yonga seti olmalı. Genelleme yapacaksak çıkmamış anakart üzerinden x670 Extreme serisini AMD kanadında en tepede tutarız tabi ama sadece yeni Ryzen işlemcilerle kullanılacağını bilmek gerekiyor.Hem ucuz, hem de pahalı x570 alınmaz diyorum hocam ben genel olarak; x670 cıkana kadar amd tarafında hem f/p hem de donanım konusundan b550'dir
5950x varken 3950x alınması yanlıs zaten hocam, b550 her acıdan yeterli bir anakart su anlıkRyzen 5000 seri veya altında bir sistem kuracak kişinin bütçesinde beklemek istemiyorsa alacağı en yüksek seviye en fazla özellik sunan anakartlar X570 ailesinde. Buradaki hatanız 2 farklı soket tipine sahip anakartları birbiriyle kıyaslamanız. İşlemciye göre yorum yapmak gerekiyor. 5600X işlemcisine X670 takamayacağına göre bütçesine göre kullanıcı şuan ki platformlardan en dolusu neyse onu seçmeli ki bu orta seviye B550/X570 yonga seti olmalı. Genelleme yapacaksak çıkmamış anakart üzerinden x670 Extreme serisini AMD kanadında en tepede tutarız tabi ama sadece yeni Ryzen işlemcilerle kullanılacağını bilmek gerekiyor.
B550 yongası için çok ekstrem bir kullanım senaryosu olmadığı sürece evet yeterli güçte ve dolulukta anakartlara sahip.5950x varken 3950x alınması yanlıs zaten hocam, b550 her acıdan yeterli bir anakart su anlık