Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS var hem daha ucuz hemde PCIe 5.0 yuvası var ama ASUS Tuf Gaming B650M-E Wifi daha kaliteli ve güvenilir ama PCIe 4.0 yuvası var 5070ti ekran kartı ile kullanmayı düşünüyorum hangisini seçmeliyim?
ne yapmam lazım bin tl asus daha pahalı değer diyosun yani o farka redditde filanda bakındım 5070ti PCIe 5.0 a ihtiyaç duymuyo diyen bikaç metin okudumPcie 5.0 ile 4.0 çok da fark etmiyor biraz pazarlama stratejisi gibi gibi.
Colorfulun o anakartı çok güzel görünüyor ama donanımı çok dolu olduğu halde yazılımı düşük seviyede kalıyor çünkü o fiyata hem o hem o olamaz.
pcie 4.0 yeter. Bütçe problem oluyorsa 6000 tlye bu anakartı alabilirsiniz fp dir. https://www.hepsiburada.com/msi-mb-...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.55.5ne yapmam lazım bin tl asus daha pahalı değer diyosun yani o farka redditde filanda bakındım 5070ti PCIe 5.0 a ihtiyaç duymuyo diyen bikaç metin okudum
Colorful da bahsettiğin PCIe 5.0 M.2 SSD için. Bahsedilen özellik ekran kartı için değil yani Colorfulda da 5.0 yok. Aynı özellik Asus anakartta da var TUF serisi malzeme kalitesi ve stabil çalışma açısından Colorfulden iyidir. 5.0 ve 4.0 arasındaki farkı zaten anlayamassın 4.0 düşük bir özellik değil 5070 için gayet yeterli.Colorful BATTLE-AX B650M-PLUS var hem daha ucuz hemde PCIe 5.0 yuvası var ama ASUS Tuf Gaming B650M-E Wifi daha kaliteli ve güvenilir ama PCIe 4.0 yuvası var 5070ti ekran kartı ile kullanmayı düşünüyorum hangisini seçmeliyim?
İki arasında tercih yapman gerekirse ASUS Tuf Gaming B650M-E.