Evet daha güçlürx6700 xt,3060 TI'dan daha mı güçlü?
AMD ekran kartlı bi sistem sizce alınır mı ?
FSR, DLSS kadar iyi mi veya ne zaman daha iyi olur?
Kafamda deli sorular...
6700 xt kesinlikle daha güçlü ama dlss fsr den çok daha iyirx6700 xt,3060 TI'dan daha mı güçlü?
Kafamda deli sorular...
Far 2.0la dlss arasında çok büyük fark yok ama dlss daha iyi ve evet RX 6700 alamak daha mantıklı fps 3070 e yaklaşıyor6700 xt kesinlikle daha güçlü ama dlss fsr den çok daha iyi
Fsr gelişmekte şuan için ben olsam 6700xt alır rahatıma bakarım
o kadar olucak mı harbiden ya rx 6700 xt çok mu iyi diyosun şimdi.Mesela ben valorant oynarken nvidia reflex açmak istiyorum amd ekran kartlarına buna benzer birşeyler var mı ?Far 2.0la dlss arasında çok büyük fark yok ama dlss daha iyi ve evet RX 6700 alamak daha mantıklı fps 3070 e yaklaşıyor
Dlss'i yakalaması için en az 1-2 seneye ihtiyacı var ama dlss de duracak değilFar 2.0la dlss arasında çok büyük fark yok ama dlss daha iyi ve evet RX 6700 alamak daha mantıklı fps 3070 e yaklaşıyor
FSR 1.0 özelliği dlss özelliğinden çok gerideydi fakat şimdi FSR 2.0 (dlss özelliğinden iyi değil ama dlss 100puansa FSR 2.0 90 puan gibi bir örnek vereyim) var ama oda şuanlık çok az oyunda varrx6700 xt,3060 TI'dan daha mı güçlü?
Kafamda deli sorular...
diyosunFSR 1.0 özelliği dlss özelliğinden çok gerideydi fakat şimdi FSR 2.0 (dlss özelliğinden iyi değil ama dlss 100puansa FSR 2.0 90 puan gibi bir örnek vereyim) var ama oda şuanlık çok az oyunda var
Evet fakat fsrnin de hakkını yememek lazımDlss'i yakalaması için en az 1-2 seneye ihtiyacı var ama dlss de duracak değil![]()