Hangi ekranı almam daha mantıklı olur ?

ahmetseker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
1. Oppo A5S Lcd Ekran+Dokunmatik Full Çıtalı Fiyatları ve Özellikleri
2. Oppo A5S Lcd Dokunmatik Ekran Çıtalı (Cph1909) Fiyatları ve Özellikleri
Birinde 16 yorum var biliyorum ama ikisinin de genel sayfa yorumları güzel eski telefonumu yaptırıp satmayı düşünüyorum ekranı içten kırık mürekkebi akmış halde yani telefon yaklaşık 1 yıldır kapalı duruyor sorun olur mu ayrıca 1. attığım ekranda dikkat ederseniz şarj entegresinin üstünde 2.de olan filmler yok telefoncu takarken sıkıntı çıkarır mı?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
1. Oppo A5S Lcd Ekran+Dokunmatik Full Çıtalı Fiyatları ve Özellikleri
2. Oppo A5S Lcd Dokunmatik Ekran Çıtalı (Cph1909) Fiyatları ve Özellikleri
Birinde 16 yorum var biliyorum ama ikisinin de genel sayfa yorumları güzel eski telefonumu yaptırıp satmayı düşünüyorum ekranı içten kırık mürekkebi akmış halde yani telefon yaklaşık 1 yıldır kapalı duruyor sorun olur mu ayrıca 1. attığım ekranda dikkat ederseniz şarj entegresinin üstünde 2.de olan filmler yok telefoncu takarken sıkıntı çıkarır mı?
Sıkıntı çıkma durumu takacak telefoncuya göre değişir ama bence işi sağlama alıp 2. ekran tercih edilebilir.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Çok teşekkür ediyorum hocam dokunmatiği berbat değildir dimi alan adam uğraşmasın.
Onu kesin olarak bilemem ama başka bir telefondan çıkmaysa iyi olabilir , yan sanayi ürün ise markaya göre kalite değişir. Telefoncular daha iyi bilir ama onlarda para koparma derdinde. Neyin iyi olduğunu doğru söylemezler.

KS

ahmetseker

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Onu kesin olarak bilemem ama başka bir telefondan çıkmaysa iyi olabilir , yan sanayi ürün ise markaya göre kalite değişir. Telefoncular daha iyi bilir ama onlarda para koparma derdinde. Neyin iyi olduğunu doğru söylemezler.
Satıcının diğer ürünlerine baktığımda çoğunluğu yüksek puanlı ve yorumları olumlu alacağım büyük ihtimal.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri