Axios' Alıntı:
1-)Cooler Master Masterbox MB511 RGB
2-)Cooler Master Masterbox MB500 TUF Edition
3-)Cougar Panzer S Gaming Kasa
Hangisini tavsiye edersiniz? Cougar gözüme çok hoş geldi.Daha kaliteli gözüküyor.
Cougar markası F/P kaliteli kasalar yapan bir firma. Panzer serisi oyuncular için orta sınıf serilerinden oluşan bir seri ve S modeli bu serinin ortalarında yer alan modeli PANZER EVO RGB panzer serisinin en tepesi sonra GEMINI serisi geliyor en tepede zaten GEMINI X var. Seçilebilir kasa güzel ama sadece tek renk kırmızı yanan 3 adet fan ile geliyor bu kadar para vermişken ki bu kasa 600 TL küsür fiyata sahip ben önermezdim bu fiyata.
M500 TUF modelini geçin ve MB511 RGB modeli yerine
CoolerMaster MB520 - 593,17 TL modeli alınabilir.
Size aşağıdaki ürünlerden birisini almanızı tavsiye ederim.
Aerocool Quartz REVO RGB - 527,26 TL - 4 Adet Adreslenebilir RGB Fan ile geliyor ki bu en tepe RGB seviyesi zaten. 120mm/240mm/280mm/360mm 'ye kadar Radyatör desteği ile piyasadaki tüm Sıvı Soğutmaları kullanabilirsiniz. Temperli Cam vs. hiçbir eksiği yok gayet yeterli performanslı bir kasa.
Dark Prestige - 474,12 TL - 2 Adet 20cm önde 1 Adet 12cm arkada Adreslenebilir RGB Fan ile geliyor ki bu en tepe RGB seviyesi zaten. Öndeki 20cm Fanlar büyük oldukları için içeri çok daha fazla hava çekiyorlar ve daha sessiz çalışıyorlar büyük fan sessizlik demek. 360mm 'ye kadar Radyatör desteği ile piyasadaki tüm Sıvı Soğutmaları kullanabilirsiniz. 3 tarafı Temperli Cam vs. hiçbir eksiği yok gayet yeterli performanslı bir kasa.
Dark Guardian - 430,10 TL - 4 Adet normal RGB Fan ile geliyor. 360mm 'ye kadar Radyatör desteği ile piyasadaki tüm Sıvı Soğutmaları kullanabilirsiniz. Temperli Cam vs. hiçbir eksiği yok gayet yeterli performanslı bir kasa.
Sharkoon TG5 RGB - 541.84 TL - 4 Adet normal RGB Fan ile geliyor. 360mm 'ye kadar Radyatör desteği ile piyasadaki tüm Sıvı Soğutmaları kullanabilirsiniz. Temperli Cam vs. hiçbir eksiği yok gayet yeterli performanslı bir kasa.
Bu ürünlerden birisini tercih edebilirsiniz. Ben olsam Dark Prestige yada Aerocool Quartz REVO alırdım sanırım.