Hangi Klavye Alınmalı

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23

Mocassin'den yanayım ama aklımda bir soru var. GTX firmasının arkasında Hometech var diğer sitelere göre min 150TL daha ucuz ve yorum yok alınır mı?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
GTX markasının kalitesini bilmiyorum ancak Redragon klavyelerin önerildiğini görmüştüm.

bendelan55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
ben şahsen rampage r6 plus kullanıyorum gayet hoş ve iyi bir hssiyat bırakıyor 2 yıldır kullanıyorum tavsiye ede bilirim.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
ben şahsen rampage r6 plus kullanıyorum gayet hoş ve iyi bir hssiyat bırakıyor 2 yıldır kullanıyorum tavsiye ede bilirim.
O klavye benim baktığım 900tl ye satılıyor. Burada bahsedilen klavyeler 300tl civarında ve 3 katı bir fiyata çıkılabilseydi daha kaliteli markalar da bulunabilirdi.

KS

falcoN_1

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
23
O zaman tercih edebilirsiniz fiyat bakımından da ucuz galiba.
Ben de onu düşünüyorum ama aklımda şey var. GTX firmasının arkasında Hometech var diğer sitelere göre 100-150tl ucuza satıyorlar niye kimse Hometech'den almıyor? Online alışverişi güvenilir mi?
Çok fazla fiyat değişikliği olduğu için redragon'a da bakıyorum

bendelan55

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
O klavye benim baktığım 900tl ye satılıyor. Burada bahsedilen klavyeler 300tl civarında ve 3 katı bir fiyata çıkılabilseydi daha kaliteli markalar da bulunabilirdi.
çok pardon fiyata dikkat etmemişim öneri isteyince belki faydalı olur diye dedim

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ben de onu düşünüyorum ama aklımda şey var. GTX firmasının arkasında Hometech var diğer sitelere göre 100-150tl ucuza satıyorlar niye kimse Hometech'den almıyor? Online alışverişi güvenilir mi?
Çok fazla fiyat değişikliği olduğu için redragon'a da bakıyorum
Bence hometech pek iyi marka olmadığından dolayı böyle. Genelde düşük kalitede ürünler üretiyor diye biliyorum.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Alınır mı sence oradan?
Taner hocam incelemesini yaptı sonuçta bütçe olarak tercih edebilirsiniz. Bence o markanın alınmamasının sebebi yada az alınmasının sebebi düşük bütçelerde genelde rampage gibi yine kaliteli olmayan ama bilinen markalara yöneliyorlar ondandır.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri