hangi laptop alınır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

clyzeep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
HP markasının VICTUS serisi üst düzey bileşenleri en ucuza vermek için tasarlanmış bir seri gibi düşünebilirsiniz. Başarılı cihazlar genel olarak. Ancak genelde ısıl yani termal performansları ve kasa kalitesi sevilmiyor yorumlarda. Lenovo Ideapad 3 serisi içinde aynı şeyleri söyleyebilirim. Son olarak Ryzen 3000 serisine düşmeyin. Bu yüzden bu modeli eliyorum.

Acer Nitro serisi kaliteli bir seridir. Bileşen olarak 2 modelde iyi ancak 009 NH.Q7JEY.009 bu kod isimli cihazı seçin o modellerden.

Gelelim Casper modeline. F/P odağı fena sayılmaz. Acer Nitro yerine alternatif olabilir ancak ben Acer 009 NH.Q7JEY.009 modelini seçerdim buradaki ürünler arasında.

Size alternatif öneri için bakıp önerebileceğim bir ürün varsa link bırakırım.

Bulduğunuz ürünleri bu ürüne kıyasla önermem.

KS

clyzeep

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
HP markasının VICTUS serisi üst düzey bileşenleri en ucuza vermek için tasarlanmış bir seri gibi düşünebilirsiniz. Başarılı cihazlar genel olarak. Ancak genelde ısıl yani termal performansları ve kasa kalitesi sevilmiyor yorumlarda. Lenovo Ideapad 3 serisi içinde aynı şeyleri söyleyebilirim. Son olarak Ryzen 3000 serisine düşmeyin. Bu yüzden bu modeli eliyorum.

Acer Nitro serisi kaliteli bir seridir. Bileşen olarak 2 modelde iyi ancak 009 NH.Q7JEY.009 bu kod isimli cihazı seçin o modellerden.

Gelelim Casper modeline. F/P odağı fena sayılmaz. Acer Nitro yerine alternatif olabilir ancak ben Acer 009 NH.Q7JEY.009 modelini seçerdim buradaki ürünler arasında.

Size alternatif öneri için bakıp önerebileceğim bir ürün varsa link bırakırım.

Bulduğunuz ürünleri bu ürüne kıyasla önermem.

o cihazı gördüm fakat 6 taksit yapılabiliyor onu alamam maalesef oyuzden aralarına koymadım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Siz bir bütçe verdiniz bende o bütçeye uygun bir ürün önerdim. Baştan bunu belirtmeniz gerekirdi. Ben başka alternatif ürün önerisi yapmıyorum. Daha iyi bir cihaz piyasada bulamadım. Bulduğunuz ürünlerden bahsettiğim Acer modeli alabilirsiniz.

WalkerCyborgCK

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Terenas1' Alıntı:
Hocam selamlar paylaştığınız modelleri inceledim. benim size tavsiyem Monster Abra A5 V17.1 15,6 inc modeli olacak hem işlemcisi i5 11. nesil hem de ekran kartı RTX 3050 fiyatı ise 8999 TL sizin paylaştıklarınıza göre çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum.

https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v17-1/

Ürüne baktığımızda bence bu fiyata alınabilecek bir model. RTX3050 ve 11400H ile f/p model. İleride yapılacak Ram eklemesi ile uzun seneler kullanılabilecek bir model. Hatta satın alım esnasında bu eklemeyi de yapabilirsiniz. :)

caglar1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
clyzeep' Alıntı:

Selamlar;
Bu modellerin dışında bir ürün önerebilirim. Monster'ın 11400H ve RTX3050'li modeli inceleyebilirsin. Hem F/P olarak oldukça mantıklı bir model hem de bahsettiğin kullanım için fazlasıyla yeterli olabilecek ürün. Ayrıca ilerleyen dönemlerde upgrade yapman daha kolay, ayrıca servis konusunda çok memnun kalabileceğin marka. Etrafımda kullanan çok fazla insan var ve fazlasıyla memnunlar.

yerlisiyim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Terenas1' Alıntı:
Hocam selamlar paylaştığınız modelleri inceledim. benim size tavsiyem Monster Abra A5 V17.1 15,6 inc modeli olacak hem işlemcisi i5 11. nesil hem de ekran kartı RTX 3050 fiyatı ise 8999 TL sizin paylaştıklarınıza göre çok daha avantajlı olduğunu düşünüyorum.

bence de baktığınız modellere ek olarak bu cihazı da alternatifler arasında düşünmeniz gerekebilir

capoonnn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri