Hangi markayı seçmeliyim

muharrem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba bir oyun odaklı bilgisayar topluyorum ama iki markadan birine karar veremedim GİGABAYT marka mı MSI marka mı. GİGABAYT dememin sebebi anakartı çok güzel ama MSI daha kaliteli diyorlar sizce hangisi daha kaliteli.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Marka bazlı seçim yapmayın asla ama asla hiçbir üründe marka bazlı seçim değil ürün bazlı seçim yapın. Çin menşei ürünler hariç tabi. Diğer türlü markalarda marka değil ürünlerin özelliklerine bakarak seçim yapın. Örneğin anakart bazlı konuşacak olursam ASUS , ASRock , MSI ve Gigabyte bunlar zaten piyasadaki en iyi anakart markaları yani aralarında marka bazlı seçim yapmayı gerektirecek bir durum yok. ASUS , MSI ve Gigabyte markalarının BIOS arayüzleri genelde daha detaylı seçenekler sunar ve kolaydır. MSI ise kolaydır ama diğer markalar kadar detaylı ve kolay bir BIOS arayüzüne sahip değildir tek fark bu ama bu sorun değil OC için söyledim bunları standart bir kullanıcı için önemsiz bir detay yani.

Ekran kartı pazarında ise ASUS , ASRock , EVGA , GALAX , Gigabyte , MSI , PALIT , ZOTAC bu markaların hepsi kaliteli markalar yine ürün özellikleri bazlı seçim yapılmalı. 

Bütçeniz nedir söyleyin yardımcı olayım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri