- Tepki
- 76
Achilles | AMD Ryzen 5 7600X | 16 GB DDR4 | Axle RX 580 8 GB | 512 GB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
Teşekkürler. İşlemcileri arasında baya fark var galiba. Emin olamadım ondan dolayı.2060 kartı 3050 kartından daha başarılı bir karttır. 2060 sistem çok daha iyi ki daha ucuz.
Ana FPS kaynağınız oyunlarda ekran kartı olduğu için işlemciler arasındaki %10 kadar fark sizin için önemli değil. Ekran kartları arasında daha fazla fark var.Teşekkürler. İşlemcileri arasında baya fark var galiba. Emin olamadım ondan dolayı.
İşlemciyi ryzen 5 3600 ü Ryzen 5 5500'e çeksem nasıl olur ? Yazılım ve render gibi işlerle de uğraşmak istiyorum çünkü.Ana FPS kaynağınız oyunlarda ekran kartı olduğu için işlemciler arasındaki %10 kadar fark sizin için önemli değil. Ekran kartları arasında daha fazla fark var.
CPU odaklı Render yapacaksanız aşırı fark olmayacak aynı çekirdek sayısına sahip oldukları için. Frekans ve çekirdek performansı farkından yine çok çekirdekte %10 kadar performans farkı olabilir 5500 lehine.İşlemciyi ryzen 5 3600 ü Ryzen 5 5500'e çeksem nasıl olur ? Yazılım ve render gibi işlerle de uğraşmak istiyorum çünkü.
5500'e i3'den kötü diyolar hocam. Doğru mu ? Bu sisteme daha iyi diyorlar.CPU odaklı Render yapacaksanız aşırı fark olmayacak aynı çekirdek sayısına sahip oldukları için. Frekans ve çekirdek performansı farkından yine çok çekirdekte %10 kadar performans farkı olabilir 5500 lehine.
12100F ile 5500 işlemcisini oyun için kıyaslarsak 12100F bir tık daha iyi evet. Ancak Render ve iş için 5500 çok daha iyi bir işlemci.5500'e i3'den kötü diyolar hocam. Doğru mu ? Bu sisteme daha iyi diyorlar.
![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Teşekkürler.12100F ile 5500 işlemcisini oyun için kıyaslarsak 12100F bir tık daha iyi evet. Ancak Render ve iş için 5500 çok daha iyi bir işlemci.