Hangi Psu Daha Mantıklı ? Corsair Vs Thermaltake

Darfa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Merhaba arkadaşlar,

Sitelerden hesapladıgımda minumum 1200w gerektiren bir psu almam gerekecek. Fiyatları birbirine yakın iki model arasında hangisini seçerdiniz. Fiyata takılmadan, özellik olarak kıyaslayabilir misiniz.

Corsair HX1500i 1500W 80 Plus Platinum vs Thermaltake Toughpower GF 3 1350W 80+ GOLD​

*Corsair watt ve plat serisi olması artı özellik
*Thermaltake yeni model olduğu için PCI-e 5.0 uyumlu geçiyor, 12pin li GPU çıkışı var. Kablolarken ek bir dönüştürücü kablo kullanmam gerekmeyecek.

Benim bilmediğim farklarda olabilir. Hangisini tercih ederdiniz?

Oswald

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Fiyatlarına da bakın derim. PCİ-e 5.0 ile uyumluysa PC Thermaltake daha mantıklı olabilir.

KS

Darfa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Yurtdışından alıcam fiyatlar yakın sayılır. Corsair'in 1500 Watt ve Platinum olması kafamı karıştıyor. Aslında Thermaltake'in bu modelinden iyi. Thermaltake pci-e 5.0 baglantısının olması avantajı var. Ama sırf bir ara kablo kullanmıcam diye aynı parayı daha iyi psu ya neden vermeyeyim demi.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Yurtdışından alıcam fiyatlar yakın sayılır. Corsair'in 1500 Watt ve Platinum olması kafamı karıştıyor. Aslında Thermaltake'in bu modelinden iyi. Thermaltake pci-e 5.0 baglantısının olması avantajı var. Ama sırf bir ara kablo kullanmıcam diye aynı parayı daha iyi psu ya neden vermeyeyim demi.
Üst seviye ürünler hakkında bilgim yok ama sırf kablo için bence Thermaltake almayın.

Oswald

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Doğrudur hocam. Sadece kablo için demedim. Fiyatlara da bakın dedim. Eğer ki Fiyatlar yakınsa o halde Corsair tercih edebilirsiniz.

KS

Darfa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Teşekkürler (y)

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Merhaba arkadaşlar,

Sitelerden hesapladıgımda minumum 1200w gerektiren bir psu almam gerekecek. Fiyatları birbirine yakın iki model arasında hangisini seçerdiniz. Fiyata takılmadan, özellik olarak kıyaslayabilir misiniz.

Corsair HX1500i 1500W 80 Plus Platinum vs Thermaltake Toughpower GF 3 1350W 80+ GOLD​

*Corsair watt ve plat serisi olması artı özellik
*Thermaltake yeni model olduğu için PCI-e 5.0 uyumlu geçiyor, 12pin li GPU çıkışı var. Kablolarken ek bir dönüştürücü kablo kullanmam gerekmeyecek.

Benim bilmediğim farklarda olabilir. Hangisini tercih ederdiniz?
Bu ikili arasında Corsair. Benim önerim budur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri