Hangi psuyu almalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

maestro_1903

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Sapphire RX 5700XT Nitro se (Alındı 3579 Tl - Gaming gecesi)

Amd ryzen 5 3600

Team force vulcan gaming alliance 2x8 3200 ram (Alındı 550 Tl - Gaming gecesi)

Msı b450a pro max 

Aerocool aero one frost (420 tl teknobiyotik)

Kingston a2000 500 gb nwme ssd (Alındı 564 Tl - Amazon)

Seagate barracuda 1tb 

Bu sistem için psu arıyorum ikisi arasında kaldım. 600 tl bütçem var.

https://www.sinerji.gen.tr/high-power-750w-element-br-80-bronze-guc-kaynagi-p-35609

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-hd700-700-w-fiyati,7063718.html

Fsp sadece uzmanlarpcdeki fiyatı bütçeme yetiyor. Ancak bildiğim bir yer değil ve yorumlarda ortalama. Sinerji gibi yerlerden almayı tercih ederim. High power iyi gibi ama yine de size sormak istiyorum. Sisteme sıkıntı çıkarır mı? Korumaları iyi mi?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
KS

maestro_1903

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
THERMALTAKE 650W SMART BX1 80+ BRONZ - 594,10 TL - Bu ürünü alın. FSP ürünü satıcıdan dolayı öneremiyorum. Bu Thermaltake ürünü çok kaliteli üründür sisteminize fazlasıyla yeterli. Eğer kutusuz olması sizin için önemli değilse FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZ - 518,43 TL buradan alabilirsiniz. Güvenilir bir mağazadır. Sıfır ürün garantisi vs. her şeyi aynen geçerli sadece kutusu ürünün kendi kutusu yok.

Teşekkür ederim high power için ne düşünüyorsunuz acaba? Bir de sistem sizce nasıl olmuş? 8100 lira bir fiyat olacak tamamlandığında

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
High Power güzel markadır seçtiğiniz üründe güzel ama F/P ortalama bir ürün sayılır. Size attığım Thermaltake üst seviye donanımlara sahip bir PSU modelidir. FSP modeli Thermaltake önerdiğim kadar iyi değil ama marka çok kaliteli olduğundan ürün bazlı gayet iyidir.

Sisteminize gelirsek keşke RAM olarak 3600 MHz seçim yapsaydınız direkt olarak ortalama 10-15 FPS kadar avantajınız olurdu.

Kasa seçiminiz genel olarak güzel ama o kasadaki fanlar Fixed RGB yani anakart yazılım kontrolü yok sabit RGB efekti var sadece. Aynı fiyata Dark Guardian 4x12cm RGB kasa olması gerek onu seçin derim.

Anakart olarak Gigabyte Gaming X , Aorus Elite veya Pro modellerini bulursanız öyle seçim yapın. Yada ASRock B450M Pro4 alın. Genel olarak benzer fiyatlara daha iyi bir B450 anakart almış olursunuz.

KS

maestro_1903

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
High Power güzel markadır seçtiğiniz üründe güzel ama F/P ortalama bir ürün sayılır. Size attığım Thermaltake üst seviye donanımlara sahip bir PSU modelidir. FSP modeli Thermaltake önerdiğim kadar iyi değil ama marka çok kaliteli olduğundan ürün bazlı gayet iyidir.

Sisteminize gelirsek keşke RAM olarak 3600 MHz seçim yapsaydınız direkt olarak ortalama 10-15 FPS kadar avantajınız olurdu.

Kasa seçiminiz genel olarak güzel ama o kasadaki fanlar Fixed RGB yani anakart yazılım kontrolü yok sabit RGB efekti var sadece. Aynı fiyata Dark Guardian 4x12cm RGB kasa olması gerek onu seçin derim.

Anakart olarak Gigabyte Gaming X , Aorus Elite veya Pro modellerini bulursanız öyle seçim yapın. Yada ASRock B450M Pro4 alın. Genel olarak benzer fiyatlara daha iyi bir B450 anakart almış olursunuz.

Teşekkür ederim bütçem dahilinde ramlere malesef çok fazla ayıramadım. Kasa için aerocool ve dark guardian arasında kalmıştım zaten. Yine bütçe dahilinde aeroocolu seçtim ama bu fsp psu fiyatı baya iyi dark guardiana dönebilirim o yüzden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri