Öncelikle iyi forumlar hocalarım
2 hafta önce Sıfırdan sistem topladım ve mağlum maddi konular yüzünden ekran kartını sona bıraktım ekran kartı alana kadar elimde bulunan kart ile sistemi açtım kurulumları gerçekleştirdim (Windows)
Elimde bulunan kart
2 gün önce gigabyte aorus rtx 3060 elite v2 12g ekran kartını aldım almadan önce canlı şekilde çalışan sistemde bütün testlerine baktım
Bugüne kadar işten güçten dolayı çıkartıp kartı takmadım
Bugün müsait olunca öncesinde güvenli modda ddu ile Driver silme işlemini yaptım daha sonra kartı taktım ekran kartı fanları kasa içi fanlar klavye mouse hepsi çalışıyor fakat ekrana kesinlikle görüntü vermiyor ve ayrıca anakart üzerinde vga ışığı yanıyor
Ramleri çıkartıp taktım
tek slot RAM denedim
Silgi ile ekran kartını sildim
İşlemciyi çıkardım
Bios pili çıkardım
Elimde bulunan kartı takıp Bios fabrika ayarına dönderdim
Uzay montaj yaptım
Ne yaptıysam olmadı
Bu şekilde daha öncesinden bu sorunla karşılaşan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Bu arada topladığım sistem
İşlemci: R7 5700x
Anakart : Msi mpg b550 gamig plus
RAM: Gskill trident z rgb 16*2 3600mhz
Psu: Msi mag a750gl 750w 80 gold tam mod
2 hafta önce Sıfırdan sistem topladım ve mağlum maddi konular yüzünden ekran kartını sona bıraktım ekran kartı alana kadar elimde bulunan kart ile sistemi açtım kurulumları gerçekleştirdim (Windows)
Elimde bulunan kart
2 gün önce gigabyte aorus rtx 3060 elite v2 12g ekran kartını aldım almadan önce canlı şekilde çalışan sistemde bütün testlerine baktım
Bugüne kadar işten güçten dolayı çıkartıp kartı takmadım
Bugün müsait olunca öncesinde güvenli modda ddu ile Driver silme işlemini yaptım daha sonra kartı taktım ekran kartı fanları kasa içi fanlar klavye mouse hepsi çalışıyor fakat ekrana kesinlikle görüntü vermiyor ve ayrıca anakart üzerinde vga ışığı yanıyor
Ramleri çıkartıp taktım
tek slot RAM denedim
Silgi ile ekran kartını sildim
İşlemciyi çıkardım
Bios pili çıkardım
Elimde bulunan kartı takıp Bios fabrika ayarına dönderdim
Uzay montaj yaptım
Ne yaptıysam olmadı
Bu şekilde daha öncesinden bu sorunla karşılaşan varsa yardımcı olursa çok sevinirim
Bu arada topladığım sistem
İşlemci: R7 5700x
Anakart : Msi mpg b550 gamig plus
RAM: Gskill trident z rgb 16*2 3600mhz
Psu: Msi mag a750gl 750w 80 gold tam mod
Son düzenleme: