Mümkünse asus dualArkadaşlar çok arada kaldım fiyat farkına da dikkat ederek yardımcı olabilir misiniz?
İçlerinden tasarım , sessizlik , soğutma olarak öne çıkan model bu , bütçe varsa değerlendirilmesi gereken model de bu , keyifli forumlarHocam peki 3 fanlı gigabyte eagle yerine 2 fanlı msi yada asus daha mı mantıklı bir karar?
Ve birde bu var ancak dfsbilgisayar'dan çekiniyorum biraz.
![]()
MSI RTX4070 12GB GAMING X TRIO GDDR6X 192bit HDMI DP PCIe 16X v4.0
MSI RTX4070 12GB GAMING X TRIO GDDR6X 192bit HDMI DP PCIe 16X v4.0 En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Asus dual daha iyi benceHocam peki 3 fanlı gigabyte eagle yerine 2 fanlı msi yada asus daha mı mantıklı bir karar?
![]()
MSI RTX4070 12GB GAMING X TRIO GDDR6X 192bit HDMI DP PCIe 16X v4.0 En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Evet kesinlikle öyle ancak dediğim gibi dfsbilgisayar'dan emin değilim.İçlerinden tasarım , sessizlik , soğutma olarak öne çıkan model bu , bütçe varsa değerlendirilmesi gereken model de bu , keyifli forumlar
Peki palite ne diyorsunuz.Asus dual daha iyi bence
DFS bilgisayar köklü , güvenilir yılların firmasıdır , sorun yaşayacağın bir durum yok , kaldı ki indirim de yok üründe , gönül rahatlığı ile alabilirsin .Evet kesinlikle öyle ancak dediğim gibi dfsbilgisayar'dan emin değilim.
Peki palite ne diyorsunuz.
Arada farka değecek kuruş dahi yokAsus'da ısrarcısınız hocamSon olarak Msi Ventus 2X ile aralarında ki Asus Dual arasındaki fiyat farkı neredeyse 1k. Msi da iyi bir marka, gerçektende 1k farka değecek mi Asus.
Kesinlikle bunu almanızı öneririm. Dfs bilgisayar @BatuhanKLC hocamın da dediği gibi güvenilirdir, hem kart hem satıcı güzel. Hayırlı olsunHocam peki 3 fanlı gigabyte eagle yerine 2 fanlı msi yada asus daha mı mantıklı bir karar?
![]()
gaming x modellerini 1050 ti'den beri takip ederim, çok iyi seri valla 18kya fiyatı da müqKesinlikle bunu almanızı öneririm. Dfs bilgisayar @BatuhanKLC hocamın da dediği gibi güvenilirdir, hem kart hem satıcı güzel. Hayırlı olsun
en iyisini yaptınTamamdır hocam öyle yaptım ve sistemi bitirdim.
Sistemin son hali bu şekli aldı, bir yanlışlık veya bir öneriniz var mıdır? Tek fark Psu FSP Hydro G PRO olacak diğer her şey aynı. Oradaki fiyatlara takılmayın bana 44.4K ya geliyor.gaming x modellerini 1050 ti'den beri takip ederim, çok iyi seri valla 18kya fiyatı da müq
en iyisini yaptın![]()
ben baktım bi sıkıntı göremedim gayet yerine oturmuş bi sistem, tabi başka arkadaşlarda baksa iyi olur.Sistemin son hali bu şekli aldı, bir yanlışlık veya bir öneriniz var mıdır? Tek fark Psu FSP Hydro G PRO olacak diğer her şey aynı. Oradaki fiyatlara takılmayın bana 44.4K ya geliyor.
dfsbilgisayar kayıtlı site sorgulamada çıkıyor ancak doğrulanmadı diyor ne kadar güvenilirdir bilmem.Hocam peki 3 fanlı gigabyte eagle yerine 2 fanlı msi yada asus daha mı mantıklı bir karar?
![]()
44k için fena değil.Sistemin son hali bu şekli aldı, bir yanlışlık veya bir öneriniz var mıdır? Tek fark Psu FSP Hydro G PRO olacak diğer her şey aynı. Oradaki fiyatlara takılmayın bana 44.4K ya geliyor.
Sıkıntı yok hocam, dfs bilgisayar üzerinden almıyorum. Bilgilendirme için teşekkürler yine de.dfsbilgisayar kayıtlı site sorgulamada çıkıyor ancak doğrulanmadı diyor ne kadar güvenilirdir bilmem.
DFS ye güvenmeyip newegg den mi alıyorsun ? İyiymiş .Sıkıntı yok hocam, dfs bilgisayar üzerinden almıyorum. Bilgilendirme için teşekkürler yine de.
Ek olarak newegg üzerinden 17k ya geliyor. Bir bakın isterseniz.
Hayır neweggden almıyorum, sadece sistemi toplamak için orayı kullandim. Fiyatıda belirtmek istedim sadece.DFS ye güvenmeyip newegg den mi alıyorsun ? İyiymiş .
Kankam Gaming X Trio vatan üzerinden alacaktım ancak tükendi, son olarak dfsbilgisayar üzerinden 18680 e satılıyor, bir de vatana bu zotac geldi. Ne diyorsun hem vatanı hem de 1k fiyat farkını göz önünde bulundurarak.gaming x modellerini 1050 ti'den beri takip ederim, çok iyi seri valla 18kya fiyatı da müq
en iyisini yaptın![]()