Soru Hangi Sistem Daha İyi?

Dovahkiinkai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaşlar merhabalar. PC almaya karar verdim ve ne alacağım konusunda çok kararsızım.Verdiğim linklerdeki hangi pc benim için en verimlisi olur.Şöyle ki güzel bir oyun performansı bekliyorum.Ama ucuz şekli de olsa hayır demem. Şimdiden teşekkür ediyorum. Daha farklı benzer performans elde edebileceğim daha ekonomik hazır sistemler varsa bildiğiniz lütfen paylaşın

1-3070
2-3060ti

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
3070 tabiki bütçe varsa

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
3060Tİ Sistemde kasa + PSU kötü. 3070 Sistemde 5600x için kaliteli bir soğutucu almak gerekir en az +700TL falan yazın ona. Aşağıdaki sistem daha mantıklı. Aynı DeepCool kasanın 750w PSU olan modeli seçilerek alınabilir.

KS

Dovahkiinkai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Üstadım performansı iyi olduktan sonra farkeder mi

3060Tİ Sistemde kasa + PSU kötü. 3070 Sistemde 5600x için kaliteli bir soğutucu almak gerekir en az +700TL falan yazın ona. Aşağıdaki sistem daha mantıklı. Aynı DeepCool kasanın 750w PSU olan modeli seçilerek alınabilir.

Peki bu iki ekran kartı arasında bariz bir fark var mıdır oyun performansı açısından benim attığım 3070 ile bu sizin attığınız arasında

Son düzenleme:

Wilfred Zaha

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
514

Peki bu iki ekran kartı arasında bariz bir fark var mıdır oyun performansı açısından benim attığım 3070 ile bu sizin attığınız arasında

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127

Soğutma performansı farklı olur, FPS açısından fark olmaz

KS

Dovahkiinkai

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Üstadım birde nvidia kasa gönderebilir misin dediğim gibi 18-22 k bandında maks performans alabileceğim

Soğutma performansı farklı olur, FPS açısından fark olmaz
Hangisini tercih etmek doğru bu kartlardan

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri