wattman hatasını göze alıcaksanız 6700xt (wattman hatasının bir cözümü yoktur)Selamlar arkadaşlar,
1-) MANTIS-6700XT alınır mı?
Ekli dosyayı görüntüle 16609
2-) MANTIS-3060 Ti var ama ekran kartı stoğu olmadığı için alamıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 16610
1. mi alayım yoksa 2.de ekran kartının stoğa gelmesini mi bekleyelim?
wattman hatası nedir hocam? bütçe 16500 TL civarıwattman hatasını göze alıcaksanız 6700xt (wattman hatasının bir cözümü yoktur)
riske girmiceksen 3060. ve bütce nedir ?
Wattman AMD ekran kartlarında, ekran kartının hızını ayarlayamaması sonucu gerçekleşen bir uyarı. Çoğunlukla yazılımsal olmasına rağmen nadiren de olsa donanımla alakalı olabiliyor. Öncelikle bu hata iki şekilde yaşanabiliyor. İlki ekranın veya uygulamaların aniden kapanması (Bu esnada kasanın ışıkları açık olur. Hatanın Wattman olup olmadığını buradan anlayabilirsiniz.). İkincisi ise bilgisayar yeniden başladığında AMD uygulamasından gelen ayarların sıfırlandığını bildirimi. Bu iki hatanın da çözümleri aşağı yukarı benzer oldukları ve yazıyı çok fazla uzatmak istemediğim için çözümlerini tek çatı altında sunacağım.wattman hatası nedir hocam? bütçe 16500 TL civarı
Wattman AMD ekran kartlarında, ekran kartının hızını ayarlayamaması sonucu gerçekleşen bir uyarı. Çoğunlukla yazılımsal olmasına rağmen nadiren de olsa donanımla alakalı olabiliyor. Bu rastgele bir anda bile gelebilecek bir hata ve şans işi.wattman hatası nedir hocam? bütçe 16500 TL civarı
bende dün öğrendim mesela bende de rx580 var ekran donuyor veya pcyi aç tuşuna bastıktan sonra ekran simsiyah oluyor .. pc ye res atıp duruyorsun .. bende benim pc eski ondan falan oluyor diye düşünüyordumwattman hatası nedir hocam? bütçe 16500 TL civarı
ben Mantıs 3060ti a baktığımda fiyat bilgisi görünmüyor nerden baktınız acaba?mantis 3060ti 17400tl şimdi baktım şöyle düşünün hocam 3060ti 17400tl para vericeksiniz ama 15600liralık rx6700xt daha iyi performans vericek bana kalırsa amd alın 6000 serisi bir kartta wattman alma olasılığınız çok düşük tabi yine siz bilirsiniz
https://www.gaming.gen.tr/urun/2394...r6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu linkte ki sistem hocam hatta daha pahalı oluyor sizde r5 5600 seçili
Hocam ben 6000 serisinde wattman alıcağınızı düşünmüyorum şahsen büyütülcek bir durum değil olasılığı var sadece çok küçükte olsa belirtiyor arkadaşlardawattman hatasından korkmama gerek var mı çünkü arasında çok fazla fiyat farkı var
O kadar para vermeye değer mi bilemedimHocam ben 6000 serisinde wattman alıcağınızı düşünmüyorum şahsen büyütülcek bir durum değil olasılığı var sadece çok küçükte olsa belirtiyor arkadaşlarda
Selamlar arkadaşlar,
Mantıs 6700 xt f/p olarak daha uygun gibi![]()
EASTER-EG1 / INTEL I5-12400F / ASUS GeForce DUAL RTX 3060 V2 OC 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
EASTER-EG1 oyuncu bilgisayarı INTEL i5-12400F ve ASUS RTX 3060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bu sistemi tercih etmezmisin ?
daha uygun hocam 3060 rx6600e eş değer bir ekran kartı rx6700 3060tan iyi 6700xt daha da iyiMantıs 6700 xt f/p olarak daha uygun gibi
Rtx 3060 tercih etmeni tavsiye ederim çünkü amd işlemcideki dayanıklılık ve performansı ekran kartında oturtmadıgını düşünüyorum kafan rahat olurSelamlar arkadaşlar,
Çok pahalı beRtx 3060 tercih etmeni tavsiye ederim çünkü amd işlemcideki dayanıklılık ve performansı ekran kartında oturtmadıgını düşünüyorum kafan rahat olur
Hocam eğer yazılım sıkıntısı çekmek istemiyorsan rtx sistemi al ama arada bir driver çöksün ne olacak diyorsan AMD sistemi alSelamlar arkadaşlar,