Hangisi Alacağıma Karar Veremiyorum

KS

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Önerilen Gigabyte G27F ürünü varken diğer ürünler mantıklı değil.
evet bende onu almayı düşünüyorum başka bir şey bulamadım ama sanki fiyatı bir gece de arttı çünkü bir kaç hesap yapıyordum az önce tekrar baktım 5.424tl olmuş ilk baktığımda bir kaç saat önce yanlış değilsem 3.399tl fiyatındaydı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
evet bende onu almayı düşünüyorum başka bir şey bulamadım ama sanki fiyatı bir gece de arttı çünkü bir kaç hesap yapıyordum az önce tekrar baktım 5.424tl olmuş ilk baktığımda bir kaç saat önce yanlış değilsem 3.399tl fiyatındaydı
Maksimum 3500 TL eder 5K+ fiyata alınmaz kesinlikle.

KS

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Maksimum 3500 TL eder 5K+ fiyata alınmaz kesinlikle.
evet bende 4k üstüne çıkmak istemiyorum ama sanki bir kaç saatte fiyatı arttı gibi geldi başka yerlere bakıyorum şu an daha ucuza bulabilmek için çünkü istediğim şeyleri karşılayan bir monitör

en ucuza buradan bulabildim şu anlık

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
evet bende 4k üstüne çıkmak istemiyorum ama sanki bir kaç saatte fiyatı arttı gibi geldi başka yerlere bakıyorum şu an daha ucuza bulabilmek için çünkü istediğim şeyleri karşılayan bir monitör
İndirimlerde denk gelirse alınabilir. 4500 TL fiyata aynı markanın QHD G27Q ürünü alınabiliyor zaman zaman. Mantıksız bir karar olur 3500 TL üzerine 1080p ürünü almak.

KS

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İndirimlerde denk gelirse alınabilir. 4500 TL fiyata aynı markanın QHD G27Q ürünü alınabiliyor zaman zaman. Mantıksız bir karar olur 3500 TL üzerine 1080p ürünü almak.
haklısınız evet. az önce bir kaç siteden baktım yaklaşık 10 gün önce 3500tl civarıdaymış ve ilk yorumlardaki linkteki sitede de o fiyattaydı ama heralde güncellendi

KS

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
en ucuza buradan bulabildim sadece. heralde buradan alıcam çünkü başka bir monitör bulamıyorum bu özelliklerde.

daha ucuza bir yerden bulabilirseniz benim için çok iyi olur

(başka bir monitör önerecekseniz 4500tl yi geçmeyecek şekilde. IPS 144+hz ve 300 parlaklık değerine sahip bir şeyler önerin lütfen çünkü yüksek görüntü kalitesi alabileceğim bir monitör istiyorum)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri