HANGİSİ DAHA İYİ?F/P VE ÜRÜN KALİTESİ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fatih Görkem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu fiyatlara 2.el neden alıyorsunuz? Bence sıfır bakmalısınız 17.3" bulabiliriz bu fiyatlara yada azıcık üzerine.

İlk ürünü geçin 4 nesil önceki işlemci var üzerinde. 2. ürün ile son ürün aynı eğer ilandaki ürün gerçekten 15 günlük ise onu alabilirsiniz. GTX 1650 kart ve 9750h işlemci ile onlara 16 GB RAM ve SSD eşliğine göre 2. el fiyatı çok iyi 15 günlük bir ürün olduğu için o ürünü 2. el alabilirsiniz. Ben biraz bakınıp alternatif bulursam link paylaşacağım yoksa Lenovo ürünü alabilirsiniz.

KS

Fatih Görkem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu fiyatlara 2.el neden alıyorsunuz? Bence sıfır bakmalısınız 17.3" bulabiliriz bu fiyatlara yada azıcık üzerine.

İlk ürünü geçin 4 nesil önceki işlemci var üzerinde. 2. ürün ile son ürün aynı eğer ilandaki ürün gerçekten 15 günlük ise onu alabilirsiniz. GTX 1650 kart ve 9750h işlemci ile onlara 16 GB RAM ve SSD eşliğine göre 2. el fiyatı çok iyi 15 günlük bir ürün olduğu için o ürünü 2. el alabilirsiniz. Ben biraz bakınıp alternatif bulursam link paylaşacağım yoksa Lenovo ürünü alabilirsiniz.

Bende biraz araştırıp 2. tercihi dikkate alıcam.17,3 sıfır olarak bu 6k civarı pek bulamadım yada ekran kartı alt modellerde denk geldim.
çok teşekkürler.emeğinize sağlık:)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Eğer sıfır alacaksanız bu ürünleri öneririm ve ben Lenovo yerine Monster tercih ederim ama 2. el ilandaki ürün ile benzer özelliklerde bir ürüne yani ilk önerdiğim sıfır ürün yerine o Lenovo alınabilir ama yok sıfır olarak 8K bütçeye kadar çıkabilirseniz o zaman bunları öneririm.

KS

Fatih Görkem

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:

Eğer sıfır alacaksanız bu ürünleri öneririm ve ben Lenovo yerine Monster tercih ederim ama 2. el ilandaki ürün ile benzer özelliklerde bir ürüne yani ilk önerdiğim sıfır ürün yerine o Lenovo alınabilir ama yok sıfır olarak 8K bütçeye kadar çıkabilirseniz o zaman bunları öneririm.

önerilerinizi inceledim.çok teşekkürler.elinze sağlık:)
daha iyi bir seçeneğe denk gelmezsem tercihimi lenovodan yana kullanıcam sanırım.çok sağolun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri