- Tepki
- 1
Ders çalışmak için tablet arıyorum(laptop ağır ve abim de kullandığı için telefondan çalışmak zorunda kalıyorum.Telefon ekranı çok küçük geldiğinden dolayı tablet aramaya başladım.Çok kişi önerdi diye huwaei tabletlere baktım ama bu işlerden gram anlamıyorum.Oyun oynamicam,sadece ders çalışmalık ama uzun süre gitsin yani çabuk eskimesin.Hangisini almalıyım sizce:
consumer.huawei.com
consumer.huawei.com
consumer.huawei.com
consumer.huawei.com
Bu arada başka tablet modeli daha mantıklı gelirse benim ile paylaşırsanız çok mutlu olurum ^^
HUAWEI MatePad 11-inch 2023 - HUAWEI Türkiye
HUAWEI MatePad 11 2023, 2.5K HUAWEI FullView Ekran ve 120 Hz yüksek yenileme hızı ile sürükleyici bir görüntü deneyimi sunar. HUAWEI M-Pencil (2. nesil) ve takılıp çıkarılabilir klavye ile tabletin kullanım rahatlığı artar. HUAWEI Notes, SuperHub ve Multi-Window gibi uygulamalar daha üretken...
HUAWEI MatePad SE 10.4-inch - HUAWEI Türkiye
Sadece 440 gram ağırlığında olan HUAWEI MatePad SE, 10.4 inç 2K Eye Comfort FullView ekrana ve Histen 8.0 teknolojisi ile tasarlanan surround ses ses sistemine sahiptir. 4096 seviyeli parlaklık ayarındaki 2K ekran, TÜV Rheinland Düşük Mavi Işık ve Flicker Free sertifika testlerini geçti. 6 nm...
HUAWEI MatePad T 10s - HUAWEI Türkiye
10.1 inçlik FHD ekranı, altı katmanlı Göz Koruması ve kaliteli performansıyla, HUAWEI MatePad T10s eğlenceyi size getiriyor.
HUAWEI MatePad T 10 Teknik Özellikler - HUAWEI Türkiye
9.7 inç ekrana, kullanışlı özelliklere ve harika görsel ve sese sahip kaliteli bir tablet olan HUAWEI MatePad T 10'un tüm özelliklerini görüntüleyin.
Bu arada başka tablet modeli daha mantıklı gelirse benim ile paylaşırsanız çok mutlu olurum ^^